A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ceafa de porc la cuptor

Postat de: Alepaty in Porc

Ceafa de porc se taie in felii potrivit de groase. Se pun intr-o tava de cuptor. Plicul de Fucks porc se amesteca cu uleiul si se unge fiecare bucata de ceafa. Se pune apa cat sa acopere...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu rozmarin si...

Postat de: Alepaty in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am curatat si spalat bine,apoi i-am taiat in 4, sau se pot felia, se adauga uleiul amestecat bine cu jumatate de plic de Knorr punga magica si se baga in punga speciala pentru copt din...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu lamaie si migdale

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate ne iese o tava plina de cornulete.( vezi foto) Deja stiti metoda mea, untul rece direct din frigider il dau pe razatoarea mare. Adaugam galbenusurile, smantana, zaharul...Citeste continuarea

Copanele cu bacon si piure de cartofi

Postat de: CameliaComan in Pui

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un varf de sare,o jumatate de linguritra de boia dulce,cimbru,piper si usturoi...Citeste continuarea

Ciuperci cu cascaval la capac

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :))))) Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei cu parmezan

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu gauri mari, apoi ii amestecam cu putina sare ca sa lase apa si ii stoarcem. Intr-un bol batem ouale si adaugam dovleceii, apoi restul ingredientelor....Citeste continuarea

Crema de mazare verde

Postat de: Anett in Vegan / Raw vegan

Fierbem mazarea impreuna cu foii de dafin si cateii de usturoi. Cand mazarea este fiarta, strecuram bine, scoatem foii de dafin si cu ajutorul unui blender maruntim bine pana devine o crema...Citeste continuarea

Ciulama cu ciuperci- de post

Postat de: mihasara in Mancaruri de post

Taiem ceapa si o calim. Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa. Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse...Citeste continuarea

Cheesecake cu visine

Postat de: mihasara in Dulciuri

Strivim biscuitii cu sucitorul.Eu am folosit biscuiti digestivi.  Topim untul in  cuptorul cu microunde si il turnam peste biscuitii maruntiti. Adaugam si o lingura...Citeste continuarea

Chec cu zahar ars

Postat de: mihasara in Dulciuri

Punem 100g zahar intr-o cratita si il ardem. Exista doua variante si anume, aduagam cana de lapte fierbinte peste zaharul ars, dar exista riscul sa se arda, desi nu influenteaza cu...Citeste continuarea

Chiftelute de somon afumat

Postat de: RuxyRux in Somon

Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit). Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce...Citeste continuarea

Cartofi cu Pleurotus la cuptor

Postat de: Michelle in Mancaruri de post

Cartofi se curata si se taie.Intr o punga adaugam,sarea,curcuma,susa nul si ierburile se adauga si cartofi si amestecam bine.Turnam cartofi in tava,adaugam peste ei pleurotus taiate (dupa...Citeste continuarea

Crap cu portocale si broccoli

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Crapul curatat si spalat se incresteaza pe spate si se aseaza intr-o tava . Se amesteca zeama de la portocale cu sare , ulei ,ghimbir si  turmeric . Se unge pestele cu...Citeste continuarea

Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs

Postat de: Anett in Mancaruri cu carne

Intr-un vas amestecam bine faina, malaiul, praful de copt si sarea, apoi adaugam oule. Treptat incorporam si laptele. Cu ajutorul unui blender maruntim ceapa, conserva de porumb dulce si...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat-maruntim biscuiti(cu ajutorul robotului)adaugam zaharul,zaharul vanilat,amestecam bine dupa care adaugam untul topit impreuna cu ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza. Intr-o...Citeste continuarea

Cheesecake simplu cu ciocolata...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, se adauga cate o lingura de zahar si se continua mixarea pana obtinem o spuma ferma. Branza se pune in bolul robotului...Citeste continuarea

Chec pufos cu lapte, reteta simpla...

Postat de: gicuta69 in Prajituri

Cum se prepara Chec pufos cu lapte, reteta simpla si usoara Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare. Adaugam treptat zaharul si...Citeste continuarea

Croissant cu crema de branza cu...

Postat de: AlexTeacher in Sandvisuri

Taie croissantul pe jumatate, pe lungime si unge-l cu crema de branza;   Taie avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Roteste apoi una...Citeste continuarea

Ciulama cu pui si ciuperci

Postat de: Adele in Pui

Pentru inceput se curata de pamant si se spala ciupercile,se taie in felii potrivite.Dupa care se pune o tigaie (eu am folosit un tuci)la incalzit cu untul ,cand se topeste ,se adauga ceapa tocata...Citeste continuarea

Compot de cirese albe

Postat de: sufletista in Sirop / Compot

Rupem coditele cireselor si le spalam in cateva ape, Adaugam cirese in borcanele spalate si uscate,lasand loc si pentru apa,adaugam cate 2 linguri de zahar si o lingura de zahar vanilat la...Citeste continuarea

Cus-cus cu nuci si pesmet

Postat de: MotanLaOale in Paste

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Nucile se macina fin. Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul. Se incorporeaza nucile macinate. Se...Citeste continuarea

Clatite umplute cu piept de pui si...

Postat de: Anett in Pui

Prima data punem la fiert conopida curatata si taiata un bucatele in apa sarata. Amestecam ingredientele pentru clatite. Ungem tigaia incinsa cu putin ulei si turnam din aluat, rumenim...Citeste continuarea

Ciorba de ardei umpluti

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa...Citeste continuarea

Chinezoaica

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Frecam untul spuma, cu 200 g zahar, apoi adaugam cacaua, praful de copt (stins cu otet - desi nu obisnuiesc, dar asa spune reteta pe care eu o am), faina, nuca macinata, esenta de vanilie. Mixam...Citeste continuarea

Cartofi suedezi

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Incalziti cuptorul la 200°C. Spalati bine cartofii cu tot cu coaja. Se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda Se presara cu ierburi, sare si piper. Puneti-i...Citeste continuarea

Cheesecake cu jeleu de piersici

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Crusta: Biscuitii ii maruntim in robot. Topim untul, il amestecam cu biscuitii si zaharul. Tapetam cu folie alimentara o tava cu diametrul de 26 cm si detasabila. Punem crusta, apasam bine...Citeste continuarea

Curry vegetarian Rogan Josh cu orez...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se calesc cepele in ulei de rapita impreuna cu dovleacul, conopida si pasta de curry. Se amesteca si se adauga chiliul tocat si cei 4 catei de usturoi maruntiti, apoi nautul cu tot cu apa, se...Citeste continuarea

Couscous cu somon, oua si fasole...

Postat de: Satisfyyourcravings in Salate

Couscousul se hidrateaza in apa/supa cu sare, piper si ulei de masline, acoperit cu un capac, pentru cateva minute. Apoi se amesteca cu untul si fasolea si se mai lasa acoperit cateva minute....Citeste continuarea

Cartofi noi crocanti cu lamaie si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Cartofii se fierb in apa cu sare 7-8 minute.  Se scug si se lasa putin la racit.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se aseaza cartofii intr-un singur strat. Se...Citeste continuarea

Conopida in crusta de bere

Postat de: Anett in Jamie Oliver

Curatam si rupam conopida in bucatele. Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un...Citeste continuarea

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de: mirela0911 in Mancaruri cu carne

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....Citeste continuarea

Clatite cu ciocolata

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Trebuie sa avem untul topit inainte de a ne apuca de treaba.Intr-un castron trebuie sa batem cele 3 oua cu praful de sare si cu 3 lingurite de esenta de vanilie.Peste amestecul de oua trebuie sa...Citeste continuarea

Chiftele de ton

Postat de: MotanLaOale in Ton

Conservele se desfac si se pun la scurs intr-o sita. Ceapa se rade si se lasa sa se scurga zeama rezultata. Verdeata se toaca marunt. Lamaia se rade si se scoate zeama. Intr-un castron...Citeste continuarea

Cuib de viespi

Postat de: CarmenBlue in Dulciuri

Se cerne faina intr-un lighean. Se adauga plicul de drojdie. Se dizolva zahărul şi zahărul vanilat împreună cu sarea în laptele călduţ. Se topeste untul si se bat cu o...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu smantana si...

Postat de: doinatarcea in Supe/Ciorbe

Curatam ceapa si o taiem cubulete Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mare Curatam cartofii si ii taiem cubulete Ardeiul il taiem feliute Punem uleiul intr...Citeste continuarea

Conopida gratinata la cuptor

Postat de: Alepaty in Aperitive / Garnituri

Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare. Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc. Se...Citeste continuarea

Cosulete rustice cu salata a la Russe

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Reteta de aluat este cea de foietaj de casa postat nu demult. De regula prepar blatul cu unt rece si dat pe razatoarea mare imediat ce l-am scos din frigider. Il amestec apoi cu restul...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Am fiert cartofii la fiert in coaja. Dupa ce s-au racit i-am curatat si i-am taiat felii potrivite.  Ceapa si usturoiul le-am taiat pestisor, dupa care le-am pus in ulei incins. Poate pare...Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Se curata toate legumele, se spala si se toaca marunt. Radacinoasele se pot da pe razatoare, dar mie nu-mi plac asa. Se pune intr-o oala uleiul si se calesc in el ceapa, morcovii, pastarnacul,...Citeste continuarea

Cornulete din foietaj cu ciocolata...

Postat de: Alepaty in Prajituri

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru preserata cu faina si se intinde nu foarte mult pentru a se umfla mult mai frumos cornuletele. Crema de ciocolata (nutella am folosit eu) se...Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: CameliaComan in Pui

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul la 175 grade. Curatam cartofii si ii taiem in bucati potrivite. Punem cartofii intr-un castron...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta

Postat de: Irina in Ciorbe

Pentru inceput am taiat carnea cubulete si am pus-o la fiert.  Intre timp am curatat legumele si le-am taiat cubulete.  Daca dupa primele clocote apa se tulbura, se strecoara...Citeste continuarea

Cozonac "ochi de pisica"

Postat de: mon in Dulciuri

Amestecam drojdia cu 50 ml apa calduta, putina faina si o lingurita zahar.Lasam la dospit 15 minute. Framantam maiaua cu galbenusurile de ou, zaharul, untul topit, smantana si coaja de lamaie....Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu nesquik si...

Postat de: andaoana in Prajituri

Punem apa cu zaharul  pe foc si il lasam sa fiarba cam 10 minute  pana cand se face ca si un sirop, mai gros si lipicios. Adaugam esenta dorita. Luam siropul de pe foc, adaugam untul...Citeste continuarea

Chec cu banane

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, cele din urma se mixeaza pana devin spuma. Galbenusurile se mixeaza separat, cu zahar si ulei, pana devin spumoase si isi schimba culoarea, se...Citeste continuarea

Ciorba de ardei umpluti

Postat de: CarmenBlue in Ciorbe

In primul rand pregatim ardeii: se spala bine, se scoate cu grija cotorul, se spala de seminte, se verifica sa nu fie iuti (se gusta un pic din vana ardeiului) si se lasa la scurs. Carnea...Citeste continuarea

Conopida cu branza si sunca

Postat de: Anett in Jamie Oliver

Incingem cuptorul. Pe foc mediu topim untul, adaugam faina si treptat laptele amestecand continuu. Cand devine un sos cremos adaugam condimentele dupa gust. Intr-un vas yena punem conopida...Citeste continuarea

Cornuri sarate

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un bol apa calduta, drojdia si zaharul. Lasam 15 minute sa se activeze drojdia. Faina o amestecam cu sarea si untul. Adaugam apoi peste faina drojdia si laptele. Framantam un aluat...Citeste continuarea

Cosulete cu branza, sunca si masline

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt. Se...Citeste continuarea

Ciupercute cu ciocolata

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Pentru ciupercute, se pun ingredientele, in ordinea scrisa, intr-un castron, se amesteca si se toarna intr-o punga. Aceasta se leaga la gura si se taie la un capat, formand o gaura mica. Forma...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]