A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Crumble cu piersici, mure si pesmet

Postat de: timea in Dulciuri

ungem vasele cu unt spalam fructele piersicile le taiem cubulete si le asezam in vase adaugand si murele presaram peste fructe scortisoara macinata intr-un vas...Citeste continuarea

Carnaciori in foietaj

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Taiem aluatul in fasii subtiri.Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam. Asezam carnaciorii in tava in care am pus...Citeste continuarea

Curcan cu mazare -la tava

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Pulpele de curcan spalate si curatate se portioneaza in bucati de aproximatv 150-200 grame. Legumele se curata si se spala . Tocati usturoiul si taiati ceapa julien ....Citeste continuarea

Coaste la cuptor cu sos BBQ

Postat de: simona72 in Porc

Am avut o bucata intreaga de coaste, pe care am taiat-o in bucati. Am spalat bucatile de coaste, le-am tamponat cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Am amestecat toate ingredientele pentru...Citeste continuarea

Carne de porc cu sote de ciuperci

Postat de: eya in Porc

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie. Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec...Citeste continuarea

Carne de porc in bait

Postat de: eya in Porc

Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget.  Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de...Citeste continuarea

Cozonac cu zahar caramelizat

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Pentru inceput, mentionez ca ingredientele folosite trebuie aduse la temperatura camerei cu cel putin o ora inainte de inceperea procedeului de lucru. Intr-un bol, sfaramam drojdia, adaugam 1...Citeste continuarea

Compot de dovlecel

Postat de: lili in Conserve

Dovlecelul il curatim, inlaturam mijlocul si il taiem cubulete, Cubuletele le punem intr-un vas, peste care am turnat 50 ml otet si apa rece cat cuprinde.Otetul are rolul de a mentine dovlecelul...Citeste continuarea

Crema de hrean

Postat de: dantes in Conserve

Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica,se amesteca cu smantana,sarea si zaharul si se mixeaza bine pana devine o pasta omogena.Intr-un vas punem pe fund un prosop de bucatarie il umplem cu...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei

Postat de: ruxi_serban in Aperitive / Garnituri

Se curata si se spala foarte bine legumele, apoi se da fiecare in parte pe razatoare. Atentie! Dupa ce sunt dati pe razatoare, dovleceii trebuie storsi foarte bine de apa. Se adauga oul,...Citeste continuarea

Cheesecake cu dulceata de visine

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata si jeleu de...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat:punem biscuitii in vasul robotului de bucatarie si ii macinam. Adaugam untul topit, amestecam tot cu ajutorul robotului si adaugam cateva linguri de lapte pt a se lega mai bine...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii pentru...

Postat de: violeta30 in Bulion

Cum se face sucul de rosii pentru iarna.Se spala rosiile, se scot cotoarele si se taie in patru. Se monteaza masina de tocat si se adapteaza separatorul pentru rosii. Se dau rosiile prin...Citeste continuarea

Canelés de Bordeaux

Postat de: ctlina in Dulciuri

Într-un bol, bateti ouale. Pastaia de vanilie o taiati pe lungime  si o curatati bine de seminte. Se pune la fiert laptele cu pastaia de vanilie taiata, semințele de vanilie,...Citeste continuarea

Cheesecake cu sos de mere

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema...Citeste continuarea

Cartofi cu ciuperci, smantana si...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se taie cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape facuti, se scurg si se lasa deoparte. Ciupercile se spala si se taie felii. Se pun la calit in...Citeste continuarea

Chiftele de pui la cuptor

Postat de: RuxyRux in Pui

Se toaca carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, verdeata, se adauga oul si galbenusul, uleiul, apa, sarea, piperul, faina, apoi se amesteca bine. Cu mana uda se formeaza chiftelele si se asaza in...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Alepaty in Ciorbe

Se toaca ceapa,ardeiul si morcovul marunt. Se pune la calit in putin ulei si se lasa cam 10 minute. Se toarna apa cat cuprinde oala(depinde de oala cantitatea de apa). Se condimenteaza cu...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu varza alba si orez

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele. Lasam la sotat 2-3 minute, apoi adaugam rondelele de morcov. Sotam in...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor (de post)

Postat de: Studenta_la_cratita in Mancaruri de post

Se spala ciupercile, se toaca marunt coditele, mararul si ceapa. Coditele se amesteca cu mararul si cu ceapa, se sareaza si se pipereaza. In fiecare ciupercuta se pune putin ulei de masline,...Citeste continuarea

Clafoutis cu piersici

Postat de: Studenta_la_cratita in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele intrn bol pana rezulta un aluat ca de clatite, se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina, se adauga piersicile taiate felii. Se baga in cuptorul preincalzit...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu lapte

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Se pune apa la fiert.  Fasolea se spală, se taie.  Ceapa se curata, spală și se taie.  Morcovul se curata, spală și se da pe răzătoare.  Rosiile spălate se...Citeste continuarea

Chec cu struguri

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Separam ouăle. Albușul îl batem spuma cu un praf sare. Adăugăm treptat zaharul și mixam bine pana ce acesta din urma se topește. Faina o amestecam cu praful de copt și o adăugăm...Citeste continuarea

Chiftele de rosii

Postat de: daniastefania in Mancaruri de legume

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt. Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de...Citeste continuarea

Cartofi acordeon cu bacon

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput trebuie sa incingem cuptorul la 200 grade C. Cartofii trebuie sa fie curatati de coaja,spalati si uscati.Feliem cartofii astfel incat baza sa ramana intacta si sa mentina...Citeste continuarea

Coaste de porc picante si cartofi...

Postat de: Corina33 in Porc

Se amesteca mierea cu mustarul, ketchup-ul si uleiul se masline. Se adauga cimbrul, boiaua, usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Ungem coastele de porc cu acest sos, le punem intr-un...Citeste continuarea

Cherry la borcan

Postat de: Constelatialeu in Conserve

Daca e sa o luam cu inceputul, punem semintele-n pamant sa facem rasad. Rasad pe care-l mutam in gradina si avem grija sa fie sapat, udat , legat  si copilit la timp. Apoi sa asteptam...Citeste continuarea

Cornata

Postat de: Constelatialeu in Bauturi

Mai intai admiram cum infloreste cornul Primavara. Are niste flori galbene foarte frumoase. Apoi avem rabdare ca harnica albinuta sa-si faca datoria, adica sa polenizeze, ca sa poata iesi...Citeste continuarea

Ciabatta cu cascaval si ceapa verde

Postat de: licurici_lra in Sandvisuri

Painea se taie pe lungime, dar nu pana jos, apoi pe latime, sa se formeze patrate intre taieturi. Ceapa se taie rondele, untul se topeste, apoi le amestecam. Feliile de cascaval si branza...Citeste continuarea

Chec cu lămâie

Postat de: diaconta in Prajituri

Untul moale l-am mixat cu zaharul pâna când acesta s-a diluat. Am adaugat apoi  câte un ou, mixând bine dupa fiecare. Faina am amestecat-o cu praful de copt si...Citeste continuarea

Chiftele marinate in sos de rosii

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se amesteca toate ingredientele pentru chiftele si se modeleaza in bile de marime potrivita. Se prajesc in putin ulei, pana capata o culoare bruna. Se scot pe o farfurie.  In aceeasi...Citeste continuarea

Crumble cu caramel si prune

Postat de: Irina in Dulciuri

Am pregatit intai aluatul: faina impreuna cu praful de sare si zaharul le-am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat untul taiat cubulete. Am obtinut un aluat nisipos, pe care l-am presat si...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat

Postat de: Corina33 in Vita

Pentru chiftelute: se toaca ceapa sau usturoiul, se da cartoful pe razatoarea mica, se amesteca toate cu oul, carnita, pesmetul, patrunjelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care formam...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de: reisnaor_2006 in Conserve

               Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Irina in Ciorbe

Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert. Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat...Citeste continuarea

Cotlet de porc aromat la slow...

Postat de: miha in Slow Cooker

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie. Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe...Citeste continuarea

ciorba de cartofi cu pui si taitei...

Postat de: gabrielasfechis in Mancare copii

Intr-o oala de 3 litri punem 2 litri de apa la fiert cu sare. Intre timp curatam  legumele, le spalam si le punem intregi in apa la fiert. Cartofii ii fierbem separat.De asemenea spalam...Citeste continuarea

Ciabatta "Caprese"

Postat de: licurici_lra in Pizza

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...Citeste continuarea

Crumble cu prune si caramel

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un vas, punem faina, sarea si zaharul si amestecam cu o furculita ca sa se distribuie oarecum uniform. Adaugam untul si incepem sa framantam, la mana, pana obtinem un aluat nisipos, dens. Il...Citeste continuarea

Cotlet cu os, pe pat de legume

Postat de: monicamarton in Porc

Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare. Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul....Citeste continuarea

Ciocanele crocante de pui

Postat de: CameliaComan in Pui

Spalam copanelele si apoi le oparim in apa fiarta timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute le scoatem si le dezpielitam. Punem uleiul la incins intr-o oala mai inalta. Mai intai dam...Citeste continuarea

Coaste de porc la slow cooker...

Postat de: mitinita in Slow Cooker

Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l . Se toarna apa si se seteaza slow cooker-ul Crock-Pot la 4 ore...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu os afumat

Postat de: CameliaComan in Ciorbe

Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si...Citeste continuarea

Ciorbă de potroace la slow cooker...

Postat de: madi_marin in Slow Cooker

Se spală carnea şi se pune în vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l cu 1,5 l apă. Se setează pe aparatul Crock-Pot slow pentru 2 ore. Când timpul a expirat se...Citeste continuarea

Carne de porc si cartofi la cuptor,...

Postat de: licurici_lra in Porc

Am spalat carnea, am taiat-o in 2 bucati mari si am dat-o cu condimente. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat in 4, apoi i-am dat cu sare si piper. Am pus carnea si cartofii...Citeste continuarea

Carne de vita in bacon

Postat de: licurici_lra in Vita

Carnea de vita se spala, apoi se taie in bucati mai mari si se condimenteaza cu sare si piper.  Fiecare bucata de carne se inveleste in bacon si se prinde cu scobitori, apoi se...Citeste continuarea

Compot de piersici

Postat de: violeta30 in Sirop / Compot

Spalam borcanele si capacele si le lasam la zvantat pe un prosop uscat. Piersicile le curatam de coaja, le spalam si le taiem felii. Pregatim borcanele pe care le umplem putin mai mult de...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: violeta30 in Muraturi

Se spala borcanele si capacele si se pun la zvantat pe un prosop uscat. Castravetii se spala si se taie coditele. Cu un ac mare sau cu o scobitoare se inteapa castravetii din loc in loc (acest...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare la slow cooker...

Postat de: gaby_d in Slow Cooker

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent. Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja. Ceapa...Citeste continuarea

Carne de porc in sos de rosii cu...

Postat de: caroline in Porc

Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime .  Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]