A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Calzone

Postat de: caroline in Pizza

Aluatul de pizza il scoatem din ambalaj, il intindem si il taiem in 6 parti egale .  Branza o taiem felii subtiri iar crenvustii in rondele subtiri.  Sucul de rosii il amestecam cu...Citeste continuarea

Clafoutis cu mere caramelizate

Postat de: daniastefania in Prajituri

Vom incepe cu prepararea caramelului. Punem zaharul si apa intr-un vas, pe foc si il lasam pana se caramelizeaza. Avem grija sa nu il ardem. Pana se face caramelul, ne apucam si de blat. Separam...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza si patrunjel

Postat de: Valclaudia in Salate

Spalam conopida sub jet de apa rece, apoi o punem la fiert in apa cu sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde usor furculita in ea. Intre timp preparam maioneza: zdrobim cu o...Citeste continuarea

Clatite cu sunca si cascaval

Postat de: timea in Sandvisuri

Intr-un bol mixam oul impreuna cu sarea. Adaugam apoi treptat faina amestecata cu praful de copt alternand cu laptele. Pentru omogenizare folosim un tel. Conectam aparatul  Panini...Citeste continuarea

Chec simplu, economic

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Mixezi ouale, cu zaharul, pana ce zaharul se topeste, iar ouale se albesc. Adaugi laptele sau cafeaua, esenta si uleiul, continuand sa mixezi. Cerni faina direct peste compozitia lichida, impreuna...Citeste continuarea

Cheesecake ultra rapid cu Lemon...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se prajesc alunele intr-o tigaie fara ulei. Se sfarama cu ajutorul unui mojar. Se adauga untul si sucul de lamaie si se amesteca.  Se sfarama biscuitii cu ghimbir si se adauga peste alune....Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu kaizer

Postat de: ArianaBala in Porc

Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei. Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul. Intr-un...Citeste continuarea

Ciorba de ardei umpluti

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele pentru zeama se curata, se spala, se taie grosier si se pun in vasul blenderului. Se toaca, nu foarte marunt. Se calesc legumele in putin ulei pana incep sa se inmoaie. Se sareaza....Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu pere

Postat de: andaoana in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Separam albusurile de galbenusuri Galbenusurile le amestecam cu zaharul, zaharul vanilat. Peste galbenusuri adaugam o parte din faina si jumate de lapte, omogenizam...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de legume

Pregatim ciupercile, le curatam de pielita, le taiem in bucati mai mari. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Punem pe foc o cratita, o lasam sa se incinga, adaugam untul si-l topim, apoi adaugam...Citeste continuarea

Cheeseburger

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Asa cum am scris la reteta anterioara pregatim compozitia astfel: punem intr-un castron carnea tocata, mustarul, ketchup-ul, sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele si formam doi...Citeste continuarea

Chiftele in aluat de bere

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata in lapte si stoarsa, sare si piper dupa gust. Cu mainile umede modelam chiftelele. Mie...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu rosii

Postat de: licurici_lra in Ciorbe

Am taiat cartofii si rosiile cubulete, ceapa marunt, morcovul rondele si ardeii bastonase. Am pus ulei intr-o oala, am adaugat legumele, in afara de cartofi le-am lasat sa se inmoaie, punand...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu porumb si mozzarella

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un vas ouale. Le batem bine cu sare. Avem grija sa adaugam mai putina sare, avand in vedere ca si mozzarella e mai sarata. Adaugam salamul si cascavalul cubulete. Amestecam bine....Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu sos de rosii...

Postat de: RuxyRux in Pui

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele. Se unge...Citeste continuarea

Cartofi cu unt in pergament

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Fiecare cartof se da pe razatoarea mare, deasupra se razuie unt pe razatoarea mica se presara sare, piper. Se strange pergamentul ca un saculet si se coc cartofii 50 de minute sau  o ora...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu piept de pui...

Postat de: momo121 in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu putina sare atat cat sa intre furculita in ei (cca.15 min).  Cand sunt gata ii scurgem de apa si...Citeste continuarea

Clafoutis cu prune la slow cooker...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

  Pune hartie de copt in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot  4,7 L Digital; Taie prunele cuburi si asaza-le in...Citeste continuarea

Chiftelute „orientale”, in sos...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

  Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper; Modeleaza...Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana si marar

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca. Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc...Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare de pui si...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai pregatim toate ingredientele. Curatam si spalam aripioarele, apoi ne apucam de legume, le curatam, spalam si taiem cubulete, ceapa  o taiem marunt, iar loboda fasioare. Punem...Citeste continuarea

Chec(guguluf) din albusuri si...

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Mixam albusurile pana devin spuma tare. Adaugam zaharul amestecat cu zaharul vanilat lingura cu lingura si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam uleiul ca la maioneza amestecand...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu mere si scortisoara

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-se deoparte 15 minute. Se adauga sarea, zaharul si zaharul vanilat cu scortisoara si se amesteca, apoi se face o adancitura in...Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Pregătim ingredientele pe masa de lucru. Feliem 3 bucăți  mozzarela. Șunca presată o tocăm mărunt. Ardeiul spălat îl tocăm marunt. Morcovul curățat,spălat...Citeste continuarea

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei...

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea...Citeste continuarea

Compot de mere si prune

Postat de: violeta30 in Sirop / Compot

Spalam fructele si le taiem, merele feliute si prunele in jumatati. Pregatim sticlele (care au fost spalate inainte). De preferat ar fi ca prunele sa fie primele (dau o culoare frumoasa...Citeste continuarea

Chec cu menta si ciocolata

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Se toarnă iaurtul într-un castron.  Se amesteca cu zaharul, gălbenușurile de ou, zaharul vanilat și cu uleiul.  Amestecam praful de...Citeste continuarea

Clatite cu branza dulce si smantana...

Postat de: Alepaty in Prajituri

Incepem prin pregatirea clatitelor : Se amesteca faina cu praful de sare,2 oua.Adaugam treptat laptele pana il omogenizam pe tot. Adaugam apa minerala tot treptat,apoi uleiul.Lasam sa se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu tarhon

Postat de: mitinita in Ciorbe

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie in cuburi. Se caleste cu ulei si putina apa ceapa. Se adauga legumele uscate. Se adauga supa, apoi cartofii. Mai fierbem 10...Citeste continuarea

Conopida gratinata

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Conopida se fierbe in apa cu sare 10 minute . Aveti grija sa nu fie prea fiarta . in acest caz buchetelele se desfac prea tare . Spalati si curatati legumele . Taiati...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu branza

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Se freaca drojdia cu putin zahar si putin lapte caldut si se lasa la dospit;dupa 5min cand si-a dublat volumul,se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga ouale batute cu sare,zahar si...Citeste continuarea

Chiftelute de somon afumat in sos...

Postat de: RuxyRux in Somon

Preparam intai chiftelutele: Tocam la robot somonul, il amestecam cu ceapa razuita sau tocata cum doriti, cu usturoiul zdrobit, cu oul, turmericul, amidonul, pesmetul, berea(cele 3 linguri),...Citeste continuarea

Cozonac briosa cu crema de vanilie

Postat de: momo121 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un bol mai mare punem laptele caldut, zaharul, vanilia, plicul de drojdie uscata si lasam cateva minute pana se dizolva drojdia. Separat, batem ouale cu praful de sare si le punem in...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: AlexTeacher in Ciorbe

Punem burta intr-un vas cu apa si adaugam 2 lingurite de bicarbonat de sodiu pe care le dizolvam. Lasam la frigider cca 2-3 ore si o spalam apoi in 3-4 ape reci. Curatam legumele. Intr-o...Citeste continuarea

Coaste si carnati in sos de rosii...

Postat de: Valclaudia in Porc

Coastele le clatim sub jet de apa rece, apoi le portionam. Ceapa si ardeii se curata, se spala si se taie bucati. Se pun la sotat in ulei cateva minute. Adaugam apoi coastele, bucatile de...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: gicuta69 in Supe/Ciorbe

Am spalat si curatat rasolul si burta de vita. Am taiat burta in 4-5 bucati si am pus-o intr-o oala cu apa rece in care am adaugat cca 100 ml otet si o lingura cu bicarbonat de sodiu. Am lasat-o 3...Citeste continuarea

Ciorba de rosii in supa de pui

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Pentru ca am facut si o tocanita pe baza de pui, am fiert mai intai carnea in apa clocotita cu putina sare, pana cand aceasta si-a lasat o parte din grasime in supa, apoi am inlaturat carnea si am...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: gicuta69 in Muraturi

Castraveciorii ii spalam si ii lasam la scurs. Curatam si spalam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele. Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcovul. La...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu miere si...

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Pentru inceput amestecam ingredientele uscate(faina,zahar,sare praf de copt,jumatate lingurita de sare). Separam albusul de galbenus si apoi batem albusul spuma.Mixam...Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliga si mujdei

Postat de: licurici_lra in Crap / Caras

Am pus apa cu sare la fiert, apoi am adaugat malaiul, amestecand continuu si untul. Am curatat pestele de solzi si intestine, l-am spalat bine si l-am lasat la scurs. Am taiat...Citeste continuarea

Compot de prune

Postat de: Ina in Sirop / Compot

Spalam prunele in mai multe ape reci, frecandu-le  bine cu degetele, apoi le scurgem. In borcanele bine spalate se pun prune care sa cuprinda cca 3/4 din capacitatea borcanelor , apoi in...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne si...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe. Coditele se desprind si se toaca marunt. Ceapa si ardeiul se...Citeste continuarea

Cheesecake cu sos de pere

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: CameliaComan in Ciorbe

Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui.Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu porumb, masline,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Șunca și ardeiul curățat de semințe și nervuri se toacă mărunt, eu m-am folosit de ajutorul, numărul....,  SaladChef. ;) Într-un vas încăpător se pun măslinele...Citeste continuarea

Chec din albușuri cu fructe...

Postat de: panacris in Dulciuri

Albușurile aduse la temperatura camerei, se bat energic în prima fază cu un praf de sare și 1 linguriță de oțet aromatizat. După ce au devenit o spumă consistentă, se adaugă...Citeste continuarea

Chutney de dovleac - Sos...

Postat de: panacris in Sosuri

Dovleacul se curăță de coajă și semințe apoi se taie cubulețe. Roșiile se decojesc, se scot sâmburii și se taie cubulețe. Merge totul rapid cu ajutorul lui Smart Salad Chef ;) Se...Citeste continuarea

Croissante cu ciocolata

Postat de: daniastefania in Prajituri

Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Framantam, dar nu foarte mult, formam o bila pe care o lasam la dospit intr-un vas acoperit cu un...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu piept de pui

Postat de: daniastefania in Ciorbe

Spalam bine pieptul de pui si il taiem cubulete. Curatam cartofii si morcovii si le taiem cubulete cat mai mici.  Curatam ceapa si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o oala si cand s-a...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si sos de rosii

Postat de: Alepaty in Cannelloni

Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul. Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul. Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute. Se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]