A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec cu branza si jeleu de zmeura

Postat de: simona72 in Prajituri

Mixam ouale intregi cu un parf de sare si zaharul pana ouale se deschid la culoare si isi dubleaza volumul. Se adauga in fir subtire uleiul, ca la maioneza, in timp ce mixam ouale. Se adauga...Citeste continuarea

Coaste lipicioase la cuptor

Postat de: papabundetot in Porc

Am marinat coastele de cu o seara inainte in sos de soia,zahar brun,otet de orez,am presarat peste ele pentru un plus de aroma si scortisoara si le-am bagat la frigider. Astazi,le-am lasat inainte...Citeste continuarea

Chec

Postat de: shmekheru in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma (cu telul sau mixerul), se adauga zaharul ploaie, dupa care se adauga pe rand cate un galbenus si sare dupa gust. In continuare vom...Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos de bere neagra

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se pune intr-un castron,deasupra se toarna berea si se lasa la frigider peste noapte. Intr-o tigaie punem ulei de masline,bucatiile de carne scurse de marinada si condimentate,se prajesc...Citeste continuarea

Cozonac cu mac

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Drojdia se framanta si se topeste in 50 ml lapte caldut. Se pun la fiert 50 g zahar cu 150 ml lapte la foc mic.Se adauga macul si 50 g de unt. Se lasa sa fiarba 5 minute,amestecand...Citeste continuarea

Chec cu lapte fierbinte

Postat de: momo121 in Dulciuri

Am separat ouale, albusul l-am batut cu praful de sare si zaharul, am adaugat galbenusurile pe rand pana le-am incorporat si pe ele in compozitie. Peste am pus zaharul vanilat si putina esenta de...Citeste continuarea

Ceapa coapta in bere la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata,se taie capatul,se taie in patru dar nu pana jos. In fiecare depicatura se pune felii de bacon si se prind cu scobitoare(eu nu am mai pus scobitoare,nu s-au desfacut )....Citeste continuarea

Cartofi cu mozzarella si mezeluri...

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Clatim cartofii , ii curatam de coaja si taiem felii rotunde ;  Dam la fiert in apa cu sare cca 15-20 de minute ; Taiem mezelurile ; Rosiile le taiem felii rotunde ; Scurgem...Citeste continuarea

Confit de raţă cu stafide picante...

Postat de: Lia1 in Rata

Presupun ca ai achizitionat de la o ferma sau ai primit o rată crescută in curte. Este intreaga, dar eviscerata, si curatata bine de tuleie. Eu am primit o raţa tanara. Raţa daca este...Citeste continuarea

Chiftelute de ghebe - Reteta...

Postat de: Alina26 in Mancaruri de post

Cum se prepara Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post Ghebele decongelare le stoarce bine si le dam pe robot sau mașină de tocat. Curatam, spalam si dam pe robot si cartofii.Sau pe...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne tocata si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui: Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop...Citeste continuarea

Chec dietetic Dukan

Postat de: andreea91 in Prajituri

Batem ouale spuma tare  dupa care adaugam indulcitorul  si continuam sa amestecam. Apoi adaugam branzica de vaci si batem bine pana se omogenizeaza compozitia, adaugam esenta, praful...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu zucchini si bacon

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Albusurile se pun intr-un bol,impreuna cu oul intreg, se mixeaza 2-3 minute. Patrunjelul il tocam marunt,baconul cuburi si le adaugam peste ouale mixate. Ceapa se toaca marunt,iar dovlecelul...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare speciale

Postat de: babi5 in Ciorbe

Carnea se portioneaza, se spala si se toaca prin masina cu sita mica,orezul se spala bine, radacinoasele se curata se spala si se toaca marunt , ceapa se curata si se spala apoi jumatate se toaca...Citeste continuarea

Cotlet de porc la gratar cu...

Postat de: katty in Porc

Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute . Pentru sos amestecati galbenusurile cu un...Citeste continuarea

Cozonac cu fructe confiate

Postat de: katty in Dulciuri

Inainte cu cateva ore de a ne apuca de treaba trebuie sa scoatem toate ingredientele din frigider .Lucram cozonacul intr-o incapere bine incalzita ,fara curenti de aer. Oparim laptele .Luam 2-3...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui si ciuperci

Postat de: Dya in Cannelloni

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si le rumenim usor (in una-doua linguri cu ulei). Adaugam baconul, prazul, ardeiul capia si ciupercile feliate, amestecand ocazional, pentru a evita prajirea...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: cristina1985 in Dulciuri

Se fierbe apa cu zaharul si zaharul vanilinat.In momentul in care zaharul s-a topit se mai lasa la fiert 7 minute,la  foc domol.Va iesi un sirop.Se adauga untul. Alunele se prajesc putin...Citeste continuarea

Carne in sos de vin cu mazare

Postat de: adellyna in Porc

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros. Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: adellyna in Ciorbe

Punem carnea la fiert in apa rece cu sare (aproximativ 3,5l de apa) Curatam legumele.Tocam ceapa marunt. Taiem cartoful si rosiile cubulete. Taiem morcovul si ardeiul romburi. Intr-o oala...Citeste continuarea

Chec cu dovleac si scortisoara

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul pana devin o spuma de culoare galben-pal. Adaugati dovleacul crud, ras si uleiul. Apoi adaugati faina amestecata cu praf de copt, sarea, scortisoara.Turnati compozitia...Citeste continuarea

Cozonac fara framantare

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se lasa ingredientele la temperatura camerei. Se pregateste maia din 50 ml lapte caldut, 1 lingura de zahar si drojdia. Se lasa deoparte 5 minute. Se cerne faina intr-un bol adanc, se adauga...Citeste continuarea

Ciolan cu bere

Postat de: ralu_ca in Porc

Ciolanul l-am taiat pe jumatate, l-am sarat si piperat, apoi l-am prajit bine pe o parte si alta intr-o cratita cu untura. Separat am calit ceapa taiata in 4, alaturi de usturoi tocat mare. Am...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu crema de...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul, faina si se mixeaza bine. Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina si turnam jumatate din compozitie, punem cu lingura crema de...Citeste continuarea

Cornulete de post umplute cu rahat

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Incalzim usor laptele de soia, adaugam praful de sare si zaharul vanilat + plicul de drojdie uscata. Se lasa cateva minute deoparte. Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul...Citeste continuarea

Chiftele de post in crusta de...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Spalam cartofii sub jet de apa rece,apoi ii fierbem in coaja. Cand furculita patrunde usor in ei, ii scurgem de apa in care au fiert, ii curatam de coaja si ii trecem pe razatoarea fina....Citeste continuarea

Chiftele in sos de bulion

Postat de: babi5 in Porc

Carnea se pune intr-un castron  peste care adaugam pinea inmuiata  si bine stoarsa, usturoiul curatat si dat prin  presa, ceapa data prin razatoarea mica, cartofii curatati,spalati...Citeste continuarea

Ciorba a la grec cu carne de porc

Postat de: babi5 in Ciorbe

Radacinoasele se curata se spala si  se toaca marunt, ceapa se curata se spala si se toaca marunt, carnea se portioneaza in bucatele se spala si se pune intr-o strecuratoare la scurs....Citeste continuarea

Cozonac-felii cu scortisoara si...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea si coaja de lamaie sau portocala. Intr-o canita se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si una de lapte, apoi se toarna peste faina. Se incalzeste putin...Citeste continuarea

Ciolan afumat copt in vas de lut

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Amestecam untura cu toate condimentele formand o pasta.Ciolanul il crestam din loc in loc si impanam cu usturoi,apoi il imbracam in pasta formata.Asezam ciolanul in vasul de lut si turnam paharul...Citeste continuarea

Clatite de post cu bors

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Mai intai pregatim ingredientele!Dupa care,intr-un bol,punem faina,zaharul,borsul,uleiul, si praful de sare.Amestecam bine,pana la omogenizare.Trebuie sa rezulte un aluat care curge foarte usor de...Citeste continuarea

Crap la tava cu ceapa verde si bacon

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt . Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline . Taiati...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de vitel cu...

Postat de: simona72 in Vita

Carnea de vitel se curata de eventualele pielite si se toaca. Se amesteca cu dovleacul copt, oul, usturoiul tocat marunt, ceapa verde taiata rondele subtiri, sare si piper dupa gust, cimbru si...Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: antici_gabytza in Mezel de casa

Dam carnea cu tot cu grasimea de pe ea prin masina de tocat (daca carnea nu are grasime va sfatuiesc sa dati prin masina si o bucatica de slanina de porc). Amestecam bine carnea cu toate...Citeste continuarea

Corabioare

Postat de: adellyna in Dulciuri

Macinam nuca Taiem untul, il punem intr-un bol si asteptam pana este suficient de moale sa turnam faina si nuca Amestecam pana devine o coca ferma si nu se lipeste de mana Se formeaza un...Citeste continuarea

Chiftele din piept de pui

Postat de: Larisel in Pui

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt. Punem peste carne legumele, ouale si condimentele. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu praz si carnati...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala . Prazul se taie in patru pe lungime apoi marunt . Morcovul se toaca bucatele . Se calesc in ulei usor . Rosiile se decojesc , se toaca si se pun si ele la...Citeste continuarea

Cupcakes cu vişine şi ciocolată

Postat de: diaconta in Prajituri

Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Untul moale l-am mixat cu zaharul pâna am obtinut o crema pufoasa si zaharul s-a topit. Am adaugat pe rând ouale,mixând...Citeste continuarea

Cornulele cu magiun

Postat de: adellyna in Dulciuri

Dizolvam drojdia in laptele caldut Amestecam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul, mierea si laptele Intr-un bol punem faina si turman compozitia de mai sus...Citeste continuarea

Chiftelute

Postat de: adellyna in Mancaruri cu carne

Tocam mararul, patrunjelul, ceapa si usturoiul Hidratam painea si o scurgem  Intr-un bol amestecam carnea cu restul ingredientelor Cu mainile ude formam chiftelute mici pe care le...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu carnati...

Postat de: Ksenya in Mancaruri cu carne

Spalam bine cartofii,ii punem la fiert cu putina sare.Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam la racit,apoi ii curatam de coaja.Separat se fierb 4 oua,celelelte se bat cu smantana  se...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: claudiaO in Mancaruri cu carne

Pulpele de pui le spalam si le punem la fiert in 2,5 l apa rece; dupa ce spumam, adaugam legumele intregi(morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ceapa ); punem si putina sare ca sa prinda...Citeste continuarea

Cornuri cu alune de padure si nuca

Postat de: babi5 in Prajituri

Faina cernuta se pune intr-un castron , se face o adincitura in ea se pune 1 lingura de zahar , sarea si 100 ml lapte caldut. Dizolvam drojdia, facem o maia si lasam sa creasca 10 min.Apoi...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu coasta afumata

Postat de: claudiaO in Ciorbe

Fasolea o alegem de eventualele gunoaie si o punem la fiert in apa rece; Dupa cum am mai spus, eu schimb apa de 3 ori apoi trec la zeama finala. Dupa ce am schimbat cele 3 ape, punem apa rece...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu sunculita...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Zarzavaturile , ceapa si ardeiul se curata se spala apoi se toaca marunt si se pune la calit cu uleiul si 100 ml apa , se adauga sunculita taiata feliute si se mai lasa la calit cu zarzavatul 10...Citeste continuarea

Ciorba de conopida cu hrisca si bors

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam si o punem la calit in ulei. Adaugam ardeii taiati bucati si morcovii taiati rondele. Sotam legumele cateva minute, adaugam apa, cca 3l. Punem...Citeste continuarea

Crema de branza sarata

Postat de: Anett in Aperitive / Garnituri

Se freaca branza cu smantana, apoi adaugam ceapa tocata. Se omogenizeaza bine si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se mai poate adauga si alte condimente.   Citeste continuarea

Cosulete cu rahat ,struguri si...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

             Se face un aluat din faina,margarina,zahar si galbenusuri framantand bine ca sa iasa un aluat elastic.Se fac bilute din...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de porc

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele . Taiati rondele morcovii si patrunjelul radacina . Tocati ceapa , prazul si ardeiul . Caliti usor aceste legume impreuna cu carnea de porc taiata bucati mai...Citeste continuarea

Calamari,creveti cu orez negru...

Postat de: Ksenya in Fructe de mare

Punem orezul la fiert  respectand instructiunile de pe ambalaj. Intr-o tigaie  incapatoare turnam uleiul,punem ardeiul rosu tocat ,calim  un minut ,adaugam coaja de la lamaie...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]