A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulouri de vinete cu cascaval si sunca

Postat de: loredanaaa in Aperitive / Garnituri

Vanata se curata si se taie felii subtiri de-a lungul vinetei Se pune sare, se trec prin ulei si se da la cuptor intr-o tava sau pe grill, se lasa pana devin moi si bine patrunse Cand sunt...Citeste continuarea

Rulada de ciuperci

Postat de: gabrielacuisine in Aperitive / Garnituri

Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: diaconta in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Am amestecat brânza cu zaharul ,ouale,sarea,bicarbonatul  si aromele. Am pus grisul si faina pe rând . Nu puneti toata faina daca nu...Citeste continuarea

Rasol de curcan la cuptor in sos de...

Postat de: medioto59 in Curcan

Spalam carnea, o stergem bine cu un prosop de bucatrie ,o condimentam cu sare si piper si o ungem cu ulei de masline. Asezam carnea intr-o tava si turnam peste ea vinul si 1/2 cana cu apa. Dam la...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu sunca si cascaval

Postat de: Dea_Dea in Pui

Pieptul de pui se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper si usturoi praf. Se pun felii de sunca si cascaval si se ruleaza strans. Se pun pe tigaia grill...Citeste continuarea

Rulada de spanac cu crema de branza...

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Amestecam galbenusurile cu spanacul .uleiul.faina alba, smantana si praful de copt si sare..Adaugam albusurile batute cu un praf de sare si amestecam cu miscari de sus in jos. Turnam compozitia...Citeste continuarea

Rulou de carne cu glazura dulce...

Postat de: doralinda72 in Mancaruri cu carne

Preparam intai glazura prin punerea ingredientelor intr-o craticioara si lasam la foc mediu cateva minute pana se face o compozitie mai groasa. Intr-un vas, punem carnea tocata si restul de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un vas spargem ouale, le batem cu telul, apoi pe rand adaugam toate ingredientele mentionate, pana se formeaza o coca ( sa nu se prinda prea tare de maini...Citeste continuarea

Rulada impletita cu mere (post)

Postat de: Retete_din_suflet in Dulciuri

Dam merele prin razatoarea mare punem zaharul si lingurita de ulei si le punem pe foc pana scade sucul pe care il va lasa. Inainte sa inchidem aragazul punem un praf de scortisoara si picaturile...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Punem intr-un castron nuca de cocos, zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele praf, cele 2 galbenusuri de ou si biscuitii macinati. Peste toate ingredientele adaugam margarina si framantam pana...Citeste continuarea

Rulouri de vinete

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron, se freaca usturoiul zdrobit cu un praf de sare. Se adauga treptat uleiul si otetul, ca la maioneza. Se spala  vanata si ardeii, se sterg cu un servet, se taie vanata felii...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ciuperci si branza

Postat de: Dea_Dea in Pui

Ciupercile si ceapa se toaca si se pun la calit in sucul de rosii, apoi se condimenteaza si se lasa la racorit Intr-un castron punem branza si se toarna compozitia de ciuperci si se...Citeste continuarea

Ruladă de pui cu spanac

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Pieptul de pui se taie în două, apoi fiecare bucată se taie în două pe lungime, un pic mai mult de jumătate, nu de tot - nu vrem să obținem 2 bucăți, ci una mare subțire....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Branza se mixeaza bine cu zaharul, se adauga 200 ml de smantana, ouale, coaja de lamaie , esenta de vanilie si se omogenizeaza. treptat se incorporeaza faina...Citeste continuarea

Reteta de slanina fiarta in zeama...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Preparare Reteta de slanina fiarta in zeama de varza cu usturoi si boia Punem zeama de varza la fiert cu 2 catei de usturoi (taiati feliute), dafin, piper, ienibahar. Adaugam bucata de...Citeste continuarea

Rosii umplute cu fasole verde

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Se spala rosiile, se taie un capac, se scoate continutul, se sareaza si se stropesc cu putin otet in interior. Se pun sa se scurga pe o farfurie cu scobitura in jos. Fasolea verde se pune la...Citeste continuarea

Rondele de somn

Postat de: panacris in Peste

Peștele curățat, spălat și porționat se sărează, piperează, apoi se lasă la rece cca. 15 minute. Se face un amestec din făină albă de grâu și mălai grișat, se...Citeste continuarea

Risotto cu scoici

Postat de: Sim0naWorld in Fructe de mare

Orezul l-am pus la fiert in apa cu putina sare, lasandu-l al-dente. Scoicile le-am spalat foarte bine in mai multe ape. Intr-un cratita am pus la calit ceapa tocata marunt si usturoiul taiat...Citeste continuarea

Reteta turceasca de halva - Desert...

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Cum se prepara Reteta turceasca de halva - Desert gustos si aromat Untul topit se infierbanta, adaugam faina si amestecam continuu sa nu se arda. Cand faina se rumeneste bine, o oparim cu 2...Citeste continuarea

Rulada din pulpe dezosate

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Taiem pulpele si pieptul fasii. Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi. Adaugam si granulele de gelatina si amestecam bine cu mainile ca sa se intrepatrunda aromele. Gelatina nu se...Citeste continuarea

Rulouri cu cremwursti

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Faina se cerne intr-un castron mare facandu-se in mijloc o gropita in care se pun ingredientele la temperatura camerei, se amesteca si se framanta. Se lasa la dospit cca 45 min la loc caldut....Citeste continuarea

Raffaello din branza telemea

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Branza telemea se  mixeaza iar apoi se formeaza bilute si se dau prin cascaval ras. Citeste continuarea

Rotolo di ricotta e spinaci -...

Postat de: Poliana in Paste

Prima data pregatim aluatul, foarte usor de altfel. Amestecam faina cu ouale si un praf de sare. Adaugam apa cat sa obtinem un aluat omogen si elastic ca pentru paste (de casa). Lasam aluatul...Citeste continuarea

Rulouri de vinete

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

1.Incingem o tigaie grill.Spalam vinetele,taiem extremitatile si le facem felii circa 3-4mm.Le punem pe grill si presaram putina sare.Continuam pana le terminam pe toate.Lasam sa raceasca....Citeste continuarea

Rulada de carne cu ardei agro-dolce

Postat de: AnAmAryAnA in Pui

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele. Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari. Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Bia27 in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa...Citeste continuarea

Reteta de bulete de cascaval pe...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Preparare Reteta de bulete de cascaval pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte  Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Taiem vinetele, dovleceii (cu tot cu coaja) cubulete, ardeii ii taiem fasii. Punem legumele la calit, pe rand in ulei. Cand le-am calit pe toate, le punem intr-un bol si ne apucam de preparat...Citeste continuarea

Risotto cu creveti si dovlecei

Postat de: Alina26 in Fructe de mare

1.Punem pe foc o oala cu 1l de apa si ceapa,morcovul si telina verde taiate bucati mari lasam sa fiarba la foc mare.Punem o alta oala mai mica cu apa.Cand incepe sa fiarba adaugam crevetii si ii...Citeste continuarea

Rafaello

Postat de: serenyti in Prajituri

Foile de napolitane se dau prin masina de tocat carne.Se freaca margarina cu zaharul pana devine spuma,se adauga laptele praf,foile de napolitana macinate si 50 gr cocos.Se framanta bine si se fac...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Luana in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca manual sau folosind mixerul  de bucatarie branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Adaugati...Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu ciuperci

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

Curatam, spalma si tocam marunt legumele. Punem la calit ceapa cu ardeiul rosu si cand devine transparenta adaugam si ciupercile taiate fin. Le lasam pe foc pana se inmoaie. Adaugam...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Am pus drojdia in laptele cald si am adaugat o lingurita de zahar brut. Am lasat cam 5 min cat sa se umfle. Intr-un castron, am pus branza de vaci, zaharul...Citeste continuarea

Reteta de Supa de oua, o supa...

Postat de: cristeena20 in Supe

Cum se prepara Reteta de Supa de oua, o supa cremoasa cu un gust deosebit si fin: In oala punem la calit putin usturoi pisat si ulei, cand devine putin rumen adaugam faina si amestecam sa nu...Citeste continuarea

Rizotto cu trufe

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în...Citeste continuarea

Rață înăbușită în suc de ananas

Postat de: panacris in Rata

Rața se pune la fiert, în cca. 2000 ml de apă rece,  împreună cu zarzavaturile, curățate și lăsate întregi, în oala subpresiune, cu puțină  sare , cca 35...Citeste continuarea

Rata la cuptor

Postat de: rhapsody in Rata

Inainte de a ne apuca serios de treaba, lasam rata sa se decongeleze complet. 1. Dupa ce s-a dezghetat, o spalam, o stergem cu prosoape absorbante din hartie si o parlim, curatam grasimea de la...Citeste continuarea

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Postat de: Sidy in Vita

Curatam ciupercile si le taiem marunt. Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline. Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam...Citeste continuarea

Ruladă din foietaj cu carne și praz

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foeitaj, se lasă la dezghețat.   Ceapa, prazul se curată, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei 3-4 minute, adăugându-se carnea tocată,...Citeste continuarea

Rulouri de somon fumme cu capere

Postat de: elucubratiiculinare in Somon

Cumpărăm somonul fumme gata feliat. Tăiem feliile de somon pe jumătate, punem 2-3 capere și rulăm. Procedăm așa cu toate feliile de somon. Le aranjăm pe un platou. Le stropim cu zeama de...Citeste continuarea

Rulada din pulpa de porc

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Sunca de Praga si ardeiul gras le taiem fasii subtiri si lungi. Spalam ciupercile si le scurgem bine de apa. Desfacem carnea taind-o circular in strat subtire, pentru a obtine o bucata...Citeste continuarea

Racituri de porc [piftie]

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Se curata piciorusele  se taie in bucati si se pun in oala .  La fel procedam si cu  urechile , ciolanul si soriciul si piperul boabe. Curatam morcovul si o capatana de...Citeste continuarea

Rulada aperitiv

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute. Punem totul intr-un...Citeste continuarea

Rulada cu gem

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu sarea si cu zaharul. Adaugam apa fierbinte si amestecam usor cu o spatula sau lingura de lemn. Adaugam galbenusurile, unul cate unul amestecand bine...Citeste continuarea

Ruladă de porc

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

 Pulpa de porc dacă este bucată groasă se taie pe jumătate, dar nu până la capăt, vrem doar să obținem o bucată mai lată și mai subțire. Condimentăm pulpa cu sare și...Citeste continuarea

Rondele cu cocos

Postat de: adnia in Prajituri

   Procedeul acela indelungat si laborios de framantare a aluatului de pe vremea copilariei mele se reduce acum la o simpla apasare pe buton....si ce bine e cand eu doar stau si ma...Citeste continuarea

Rulada de porc

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Se intinde bucata de pulpa, se sareaza, pipereaza, se da cu boia, usturoi, se pune carnatul, bacon-ul si si ruleaza. Se leaga cu o sfoara, prima data pe lungime, apoi pe latime.   Intr-un...Citeste continuarea

Rulada de somon cu crema de branza...

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust....Citeste continuarea

Rulouri cu omleta si ardei copti

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Pregatesti 2 omlete, fiecare din 2 oua, astfel: bati 2 oua cu 3 linguri de lapte, pui sare si piper dupa gust. Pui 2 linguri de ulei in tigaie, torni amestecul de oua, dai focul la minim si...Citeste continuarea

Revani(prajitura cu gris)

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Peste albusurile batute spuma cu zaharul adaugam pe rand uleiul,iaurtul,esenta de vanilie si coaja de lamaie.Faina se cerne impreuna cu praful de copt.si se amesteca cu grisul dupa care se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]