A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de verdeturi cu paste si...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Am taiat sunca  in fisii subtirele ,am oparit-o un picut  sa mai iasa sarea din ia  si aroma  de fum ,apoi am puso intr-o oala  la  fiert cca 20 min,apoi am adaugat...Citeste continuarea

Chec cu unt ,fructe şi lamâie

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am separat albusurile de galbenusuri la cele 4 oua. Untul moale l-am amestecat cu crema mascarpone si zaharul(am pastrat doua linguri de zahar pentru albusuri) si am mixat pâna s-au facut...Citeste continuarea

Covrigei crocanti cu branza si mac

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Dam branzica pe razatoare si adaugam margarina topita. Adaugam faina si macul si framantam aluatul cca. 20 minute. Lasam aluatul la rece pentru 15 minute. Dupa scurgerea timpului de racire...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu crema de avocado

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cu cutitul spiralat pentru branzeturi. Incingem uleiul intr-o craticioara cu diametrul mic, punem cartofii pe rand la prajit, uleiul trebuie sa acopere...Citeste continuarea

Chiftelute picante in sos, sub...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Mai intai pregatim chiftelutele. Curatam legumele si le spalam, apoi trecem ceapa si usturoiul prin masina de tocat sau robot si le amestecam cu carnea tocata. Trecem prin masina de tocat si...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: rodicamaria in Mancaruri de legume

Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei.Se adauga rosiile taiate felii,ciupercutele sare,piper si se continua fireberea. Se unge cu ulei un vas termorezistent.Se aseaza un strat de...Citeste continuarea

Cheesecake aperitiv

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Biscuitii se maruntesc cu robotul si se amesteca cu untul topit,un varf origano si cu doua albuse.Se unge tava cu unt si se intinde "blatul". Restul ingredientelor se amesteca bine si...Citeste continuarea

Compot de dovlecel

Postat de: lorreedana in Sirop / Compot

1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute)...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu pui

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se clateste bine cu apa rece si se taie bucati potrivite si se pun in robotul de bucatarie. Intr-un castron batem ouale,adaugam si pieptul de pui pasat,condimentele si amestecam...Citeste continuarea

Compot de cirese si visine

Postat de: deyutzky in Sirop / Compot

Ciresele impreuna cu visinele se spala bine in multa apa rece si li se indeparteaza coditele. Se lasa in apa rece cca 30 de min. daca vor avea viermi acestia vor iesi la suprafata. In...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: gabrielacuisine in Ciorbe

Spalam si curatam legumele cu apa rece. Punem apa in oala cam jumatate, adaugam pastarnacul intreg si telina (cea pentru petiol o feliem), radem morcovul sau il taiem rondele, tocam ceapa...Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: adnia in Prajituri

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zeama de la 1/2 lamaie, apoi se bat din nou. Se adauga zaharul pudra si se bate bezea. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca totul cu o spatula....Citeste continuarea

Chec parfumat cu lamaie si unt

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Se scoate untul cu 2-3 ore inainte pentru a se incalzi la temperatura camerei. Intr-un castron inalt mixam intai untul pana cand devine omogen, adaugam zaharul si frecam pana la incorporare....Citeste continuarea

Ciocolata Bounty de casa

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Intr-un vas se amesteca laptele condensat,nuca de cocos, laptele praf, zaharul si untul. Cu ajutorul mainilor dam forma batoanelor, mai mari sau mai mici,dupa preferinta.Le punem intr-un vas in...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de: roxana_simona in Ciorbe

Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si...Citeste continuarea

Ciorba de legume acrita cu prune verzi

Postat de: iri_love in Ciorbe

Cepele se curata ,se spala si se taie marunt.   Rosiile se spala si se vor taia cat de marunt vom dori.     Pastaile le rupem capetele,dupa care se vor rupe la dimensiuni de...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare, Cand au fiert ii scurgem de apa,oprim 4-5 cartofi si restul ii pisam ca pentru pireu,lasam sa se raceasca, Fierbem...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca. Se...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor (reteta video)

Postat de: bucatarie_marocana in Vita

    Voi pune carnea intr-un bol ,peste carne voi pune ceapa,patrunjel,sare,piper,boia de ardei,si curcuma Apoi voi amesteca toate aceste ingrediente foarte bine. Acum voi lua...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe

Postat de: gabrielacuisine in Ciorbe

Se pune fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi o dam in fiert si aruncam apa de 3 ori (de fiecare data de cate ori a dat in fiert). Dupa ce am aruncat cele 3 ape, o...Citeste continuarea

Cartofi noi cu carne la cuptor

Postat de: pittbull in Porc

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in jur de 6 minute. Carnea taiata cuburi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumeneste pe ambele parti.Se adauga un pahar de apa.Se lasa...Citeste continuarea

Chec cu branza, Dukan

Postat de: mimmi in Prajituri

Separam ouale, galbenusurile le mixam cu indulcitorul, iaurtul si lingura de cacao. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam peste galbenusuri taratele, praful de copt si albusurile...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecel cu pesmet

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se curata si se da pe razatoare. Usturoiul se piseaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga oul si se omogenizeaza. Apoi se adauga pesmetul , se amesteca si se formeaza...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam si fierbem conopida in apa cu sare cca 30 min. O lasam la scurs si racit. Facem maioneza dintr-un galbenus crud, un varf de cutit sare de lamaie, 100 ml de ulei si jumatate de lingurita...Citeste continuarea

Ciresata din cirese amare

Postat de: iri_love in Bauturi

Umplem pentru inceput bidoanele cu cirese ,cam trei sferturi din bidon,dupa care adaugam in fiecare bidon cam 300-400 gr de zahar si lasam 2-3 zile sa se topeasca zaharul ,dupa care adaugam in...Citeste continuarea

Ciocolata Bounty de casa

Postat de: Anett in Dulciuri

Intr-un vas se amesteca nuca de cocos cu lapte condensat pana se obtine o pasta potrivita, nici tare nici moale. Apoi se  modeleaza si se lasa in congelator timp de 20 de minute. Intre...Citeste continuarea

Cheesecake cu crema de vanilie si...

Postat de: butoiaurora76 in Torturi

 Preparare: Se maruntesc biscuitii, se framanta cu untul topit si se formeaza un blat care se coace 10 minute in forma de tort in cuptorul preancalzit. Pt cheesecake se mixeaza crema...Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise cu piept de pui...

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Se curata si spala cartofii si morcovii. Se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Se scurg si se lasa la racit. Se caleste ceapa curata si taiata julien in ...Citeste continuarea

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Postat de: Sim0naWorld in Piine

Faina am cernut-o intr-un castron. In centru ei am facut o gaura, in care am pus drojdia uscata, zaharul si putina apa calda, si am lasat vre-o 10 minute sa se activeze drojdia. Am adaugat...Citeste continuarea

Compot de piersici

Postat de: merisor67 in Sirop / Compot

Am ales niste piersici din piata mai tari sa nu se inmoaie la fiert, dar au fost destul de dulci. piersicile spalate, le-am spart in doua, am scos samburii si le-am asezat frumos in borcanele...Citeste continuarea

Chiftelute de legume cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se prepara simplu, se rade dovlecelul se presara sare pe el si se lasa deoparte cateva minute. Se rade ceapa, morcovul pe razatoarea mica, ciupercutele, apoi cartoful. Punem si dovlecelul bine...Citeste continuarea

Crema de branza cu smantana si ardei

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Branza se da pe razatoarea mica .Ardeiul se spala,se curata de seminte si se taie cubulete. Se amesteca branza,smantana si ardeiul , se asezoneaza cu sare si piper . Se condimenteaza cu oregano...Citeste continuarea

Cosulete cu gem si bezea de nuca

Postat de: RoXx in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si astfel coca formata se pune pe marginea formelor pentru briose . Cele 4 albusuri de la oua se bat spuma cu zaharul si nuca macinata pana se...Citeste continuarea

Catelus cu branza si sunca

Postat de: adnia in Mancare copii

Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti. Dupa ce a crescut, aluatul se mai...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: ianculubita in Sirop / Compot

Caisele spalate, scoase samburii, care sunt mai mici le lasam intregi, le asezam in borcane. Masuram cu o cana apa, mie mi-a intrat intr-un borcan de 800 g, 250 ml apa. Punem apa masurata intr-un...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: dariadeea in Ciorbe

Se spala si se curata legumele.Se toaca marunt toate.Fasolea se scurge de apa si se spala bine. Intr-o oala se pune uleiul la incins,se pun legumele la calit,dupa ce s-au calit se pune fasolea...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine,se pun la fiert cu tot cu coaja.Cand au fiert se scurge apa si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie felii potrivite.5 oua se fierb,iar celelalte...Citeste continuarea

Conopidă în vas Zepter

Postat de: panacris in Salate

 Conopida sau "varză de Cipru", cum a fost denumită la început provine, după cum ne sugerează și porecla, din Ciprul antic și există încă de acum 2.500 de...Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat...Citeste continuarea

Capsunato-ciresata

Postat de: delia64 in Bauturi

Spalam ciresele si capsunii , le curatam de codite si le introducem intr-o damigeana, de preferat de sticla, (eu am avut doar de plastic de la aparatul de apa). Punem cele 3 kg. de zahar peste...Citeste continuarea

Chec Zebra

Postat de: caroline in Prajituri

Margarina topita si apoi lasata sa se raceasca se amesteca bine cu 100 gr zahar si lingura de zahar vanilat.Trebuie sa obtinem o compozitie cremoasa. Se adauga apoi ouale unul cite unul pe...Citeste continuarea

Clatite cu crema de branza la cuptor

Postat de: danakarin in Dulciuri

Topim untul, pregatim aluatul de clatite din ingredientele insirate mai sus, il amestecam bine sa nu aiba cocoloase. Il lasam sa se odihneasca cel putin 30 de minute. Pentru umplutura, batem...Citeste continuarea

Chec aromat

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri, apoi se bat albusurile pana se obtine o spuma tare. Se adauga zaharul treptat pana se incorporeaza tot. Se adauga esenta de rom si praful de copt stins cu...Citeste continuarea

Ciuperci umplute în vas Zepter

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

După cum știm, ciupercile sunt o sursă importantă de nutrienți necesari pe timpul postului și nu numai. Ciupercile conțin foarte multe vitamine ( B1, B2, B5, B9, B12, D), calciu, fier,...Citeste continuarea

Capsuni la borcan

Postat de: antici_gabytza in Dulceata / Gem

Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa. Pregatim cateva borcane curate(spalate si scurse bine de apa). Adaugam capsuni in borcan 3/4 lasand loc pt...Citeste continuarea

Cartofi a la Bunica

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Pieptul tarabesc afumat se taie in fasii subtiri si sa rumeneste intr-o tigaie antiaderenta fara grasime.Dupa ce s-a rumenit usor se stinge focul. Ceapa spalata si curatat se taie solzisori....Citeste continuarea

Choux a la creme

Postat de: mybella in Prajituri

Intr un ceaunel sau o craticioara se pune apa,margarina,zaharul si un praf de sare.Cand s-a topit margarina se da focul la minim si se adauga faina in ploaie putin cate putin si se amesteca...Citeste continuarea

Cheesecake fara coacere

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Blatul: Se macina biscuitii in robotul de bucatarie sau intr-o punga cu un ciocan (dc nu aveti robot) si se amesteca apoi cu untul topit la microunde. Se aseaza amestecul de biscuiti si...Citeste continuarea

Chec cu nuca

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-o cratita adaugam untul taiat cubulete,zaharul si laptele,punem pe foc mic pana ce zaharul este dizolvat, Luam cratita de pe foc,adaugam cacao si lasam sa se raceasca, Mixam albusurile...Citeste continuarea

Crap in sos de rosii

Postat de: eduard_09 in Crap / Caras

Intr-o farfurie amestecam sare,piper,3 catei de usturoi pisat,busuiocul, Condimentam bucatile de crap si le acoperim cu folie dupa care dam la frigider 30 min, In blender adaugam ceapa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]