A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec cu banane de post

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Bananele curatate le punem intr-un castron, le pasam cu o furculita apoi le mixam bine impreuna cu zahar, arome, ulei adaugat cate putin. La final incorporam faina amestecata cu sare, praf de...Citeste continuarea

Curcan cu spanac

Postat de: ianculubita in Curcan

In primul rand ne ocupam de spanac: il curatam de nervurile groase, il spalam in multe ape reci, si il oparim 3minute. Il scurgem iar dupa ce s-a racit il taiem si-l lasam deoparte. Carnea...Citeste continuarea

Classic Cheesecake

Postat de: Luckycake in Prajituri

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili(de 24 sau 26 cm) iar pe fundul tavii am pus hartie de copt. Biscuitii ii sfaramam bine cu ajutorul unui robot de bucatarie apoi adaugam untul topit....Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu smantana,...

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de fasole verde cu smantana, o mancare savuroasa si usoara Ceapa se curata si se toaca marunt. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Intr-o oala se pune uleiul,...Citeste continuarea

Chec aromat, de post

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade celsius. 2. Pune ingredientele uscate (faina, zaharul, pudra de portocale, pomelo, scortisoara)  intr-un bol si amesteca-le. 3. Adauga peste...Citeste continuarea

Covrigi cu mac si susan

Postat de: Mastrokosta in Piine

In prima faza preparam aluatul.Facem maiaua punand intr-un bol pachetul de drojdie, zaharul, 1 lingurita de faina si 2 -3 linguri de apa calduta.Lasam vreo 20 minute sa creasca. Intr-un...Citeste continuarea

Cartofi umpluţi cu ciuperci

Postat de: alisa92 in Mancaruri de post

Pregătirea cartofilor: Se spală foarte bine cartofii şi se freacă cu un burete abraziv, până rămâne coaja curată. Se ung cu ulei de măsline şi se pun în tava...Citeste continuarea

Cartofi copti, cu mujdei si branza...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura

Postat de: Cocktail_of_Senses in Prajituri

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti...Citeste continuarea

Coşuleţe aperitiv cu brânză,...

Postat de: simonacallas in Aperitive / Garnituri

Se amestecă oul cu uleiul, apa şi sarea. Se adaugă făina cernută cu praful de copt. Se frământă un aluat tare şi elastic, care se lasă la rece 30 minute. Apoi se întinde o...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Se aleg 6-7 cartofi potriviti cu coaja rosie,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se curata de coaja se taie rondele si impreuna cu ceapa de apa,taiata pestisori,se pun in tuci si se...Citeste continuarea

Cupcake

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Intr-un castron punem ouale,un varf de sare si zaharul.Frecam bine dupa care adaugam untul tinut la temperatura camerei. Faina o amestecam cu praful de copt.Adaugam la oua si amestecam.Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe , de post

Postat de: delia64 in Mancaruri de post

Punem fasolea la innmuiat cu o seara inainte sa o gatim . Intr-o oala de 6 litri punem apa si fasolea la fiert . Curatam zarzavatul , il spalam si il taiem cubulete  si  punem in...Citeste continuarea

Curcan cu morcovi si varza la cuptor

Postat de: andaoana in Curcan

Curatam legumele si le spalam in jet de apa rece . Morcovii ii lasam intregi , la fel si cartofii . Varza o taiem felii cu cotor cu tot si nu foarte subtiri. Trebuie ca frunzele de varza sa se...Citeste continuarea

Chiftele de pui cu soia

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Soia o punem la inmuiat in apa pentru 15-20 minute. Curatam legumele si le dam pe razatoarea mica sau prin masina de tocat . Dupa ce soia s-a inmuiat o stoarcem bine de apa. Intr-un...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

Se caleste o ceapa taiata marunt,ardeiul si morcovul ras ,se stinge cu apa ,se adauga patrunjelul, telina taiate cubulete sau date prin razatoare si se lasa la fiert.Se fac perisoarele din carnea...Citeste continuarea

Chec

Postat de: Monica1997 in Prajituri

1.  Se pune margarina cu 4 linguri de zahar si 4 linguri lapte pe foc mic pina ce se topeste , se adauga si cacao , se da deoparte si din aceasta compozitie se opreste cam 1 cescuta , restul...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu pui

Postat de: ralu_ca in Pui

Cartofii i-am pun la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, i-am scurs de apa, i-am trecut pe sub un jet de apa rece si i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am curatat de coaja si i-am...Citeste continuarea

Chiftele de cartofi cu mancare de...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Mancarea de spanac: Curatam ceapa, o spalam si o taiem marunt. O punem cca 5 minute la calit in ulei, saram, piperam si adaugam spanacul decongelat (sau daca folosim spanac proaspat il...Citeste continuarea

Cartofi aurii

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Spalam cartofii si ii punem sa fiarba in coaja (cca 30 min). Dupa ce au fiert cartofii,ii trecem sub un jet de apa rece si ii decojim. Impartim cartofii in sferturi (pe lung) si ii prajim in...Citeste continuarea

Chec de fructe

Postat de: Cornelia89 in Dulciuri

Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel. Se adauga esenta de...Citeste continuarea

Cozonac Rosenkranz [ de post]

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Am pus ingredientele pentru aluat in masina de paine la framantat . Am lasat aluatul sa dospeasca pana aproape si-a dublat volumul . Am mai repetat inca o data framantarea ....Citeste continuarea

Chec de ciocolata cu banane

Postat de: Giana in Prajituri

Se amesteca ingredientele uscate. Separat se mixeaza bananele zdrobite cu ouale, untul topit si esenta de vanilie. Cu o spatula amestecam usor compozitia cu ingredientele uscate pana obtinem un...Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Mastrokosta in Ciorbe

Spalam carnea si o punem la fiert intr-o oala cu 8 litri de apa, o lasam sa dea un clocot si spumuim bine, ulterior curatam si spalam bine legumele pe care le adaugam in oala cu carnea, unde tot...Citeste continuarea

Cheesecake cu topping de fructe de...

Postat de: georgiaskitchen in Prajituri

Mai întâi de toate sfărâmați biscuiții într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul topit și compoziția rezultată o puneți într-o formă de tort cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: tiby in Ciorbe

Se curata legumele si se spala bine sub jet de apa. Morcovii, ardeiul gras si pastarnacul se taie fideluta sau cubulete, ceapa se toaca marunt iar gulia se taie bastonase subtiri si nu foarte...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu gem de visine

Postat de: andaoana in Prajituri

Cernem faina si o punem intr-un bol mai inalt. Adaugam smantana, untura, ouale , sarea, zaharul si scortisoara  si framantam bine . In functie de caliatatea smantanii pe care o folositi si...Citeste continuarea

Chinese noodles with chicken

Postat de: Florentina_Cristina in Paste

Se spala bine pieptul de pui, se taie fasii subtiri,se sareaza, se condimenteaza dupa gust si se lasa in frigider la macerat circa o ora in vin si usturoi pisat.Se scoate apoi puiul de la macerat...Citeste continuarea

Cantuccini cu migdale

Postat de: aura78 in Dulciuri

Bateti ouale intr-un castron si  adauga ti : zahar , faina , praful de copt si migdale rupte . Se amesteca ingredientele pana cand amestecul este neted  ...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde , de post .

Postat de: delia64 in Supe/Ciorbe

Se curata pastaile si  se spala . Punem apa la fiert , intre timp curat zarzavatul si il tai cubulete . Cand fierbe apa pun pastaile si zarzavatul la fiert  , aproximativ 45 de...Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu sunca si...

Postat de: tiby in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile, se indeparteaza coditele si se spala bine sub jet de apa dupa care palarioarele se pun pe un servet la scurs. Ardeiul gras, ceapa verde, sunca si coditele ciupercilor se...Citeste continuarea

Calamari prajiti in aluat de bere

Postat de: cristeena20 in Fructe de mare

Calamarii se pun in sare, piper alb, 1 lamaie stoarsa si usturoi pisat cateva ore la frigider. Facem un aluat din 3 galbenusuri, faina si bere. Amestecam ff bine cu telul sa nu iasa cocoloase....Citeste continuarea

Clatite umplute cu ficatei

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Preparam clatitele: intr-un bol batem ouale sia daugam faina si laptele , amestecand continuu cu un tel, avand grija sa nu se faca cocoloase. Punem putina sare.. Coacem clatitele in tigaie...Citeste continuarea

Cannelloni cu ciuperci

Postat de: andaoana in Cannelloni

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica . 400 gr ciuperci le tacam cu robotul sau cu masina de carne, restul le lasam (o sa le punem deasupra) Intr-un vas punem ciupercile...Citeste continuarea

Creveti cu sos dulce acrisor

Postat de: Cocktail_of_Senses in Fructe de mare

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si rasuciti-l pana cand se desprinde de coada. Desprindeti picioarele de dedesubt, apoi desprindeti...Citeste continuarea

Colac umplut

Postat de: simsim82 in Aperitive / Garnituri

Se cerne faina intr-un bol, se face o gropita in centru si se adauga drojdia, zaharul si jumatate din cantitatea de apa si se amesteca putin. Se lasa 10-15 minute sa creasca, apoi se adauga untul...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Carnea se sala bine in apa rece,se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert. Se da un clocot ca sa iasa fumul din ea,apa se arunca,se spala carnea,se pune din nou apa si se pune la...Citeste continuarea

Cornuri cu nuca si ciocolata

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Ouale se bat cu zaharul si praful de sare. Peste ele adaugam laptele caldut in care am dizolvat drojdia. Tot acum punem si esenta de vanilie si coaja de lamaie. Turnam totul peste faina cernuta si...Citeste continuarea

Creveti in aluat

Postat de: nadea68 in Fructe de mare

Crevetii se curata si se lasa numai codita. Se spala si se lasa la scurs. Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar....Citeste continuarea

Castagnole

Postat de: aura78 in Dulciuri

Intr-un bol pune ouale,uleiul,romul,anasonul,zaharul,sucul de la o lamaie si vanilina.Bate totul bine si adauga putin cate putin faina si praful de copt...aluatul nu trebuie sa fie nici dur dar...Citeste continuarea

Cotlete mediteraneene

Postat de: Alina26 in Porc

Am spalat carnea,am condinentat-o cu sare si piper si le-am batut pe fiecare in parte cu batatorul de carne. Am incins tigaia grill si le-am prajit fiecare in parte,la foc rapid numai cat...Citeste continuarea

Chiftele cu mazare

Postat de: aura78 in Mancaruri cu carne

Intr-un castron pune carnea ,painea inmuiata in lapte,oul ,branza ,sare si piper si nucsoara daca doresti.Amesteca totul bine si formeaza chiftelute (de marimea bilutelor de ping pong ).Trecele...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci si...

Postat de: madalinaneamu in Pui

Punem la fiert 2L apa ,cand incepe sa clocoteasca punem carnea,sare si spumam bine,adaugam si legumele curatate si spalate taiate in 2.Lasam sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele. Dupa ce...Citeste continuarea

Chifle si scovergi umplute cu urda...

Postat de: Toamna07 in Piine

Desfacem drojdia in lapte caldut si o amestecam cu zaharul.Lasam la dospit 10 minute. Intr-un vas incapator,cernem faina,adaugam galbenusurile,sarea si uleiul,apoi smantana si maiaua crescuta....Citeste continuarea

Cupola cu branza

Postat de: andaoana in Prajituri

Intr-un castron mai mic asezam  in asa fel incat sa acoperim fundul castronului piscoturile pe care le-am inmuiat innainte in vin alb . Branza o zdrobim bine cu furculita sau cu blenderul...Citeste continuarea

Chiftele de porc si vita

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem carnea tocata , usturoiul pisat , oule , sare si piper . Se amesteca bine compozitia si se formeaza chiftelutele .  Intr-o tigaie punem uleiul la incis si prajim...Citeste continuarea

Conopida intreaga la cuptor

Postat de: Cocktail_of_Senses in Mancaruri de legume

Reteta este foarte simpla. Mai intai amestecati iaurtul cu coaja rasa si zeama de lamaie, curry, usturoi, chilli, sare de mare si piper. Scufundati in acest amestec capul conopidei, tinand bine de...Citeste continuarea

Chec cu portocala

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Mixam albusurile cu un praf de sare spuma, Galbenusurile le mixam cu ulei,laptele si adaugam faina amestecata cu praful de copt,adaugam albusurile spuma,coaja rasa si sucul de portocala,...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: eduard_09 in Ciorbe

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu sare, Intre timp curatam ,morcovii,pastarnacul,telina,ceapale taiem in bucati si punem la fiert (dupa ce am strans spuma formata de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]