A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cappuccino Cookies

Postat de: pushaa in Prajituri

Frecam margarina cu zaharul pudra si un praf de sare, pana devine cremoasa. Adaugam oul si coaja de lamaie si amestecam bine. In faina cernuta punem cacaoa, praful de copt si capucino. Peste...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu taitei

Postat de: timea in Ciorbe

Carnea si osul de vitel le fierbem mai intai separat intr-un vas cu apa. Fierbem aprox 15-20 de minute.   Separat intr-un vas de 3 l, punem apa si punem vasul pe foc.   ...Citeste continuarea

Crostata

Postat de: ClaudiaLupu11 in Prajituri

Se pune oul cu praful de copt si vanilia se bat, apoi se adauga esenta, vinul si zaharul si se bat pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca pana devine o coca putin mai tare ca...Citeste continuarea

Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie...

Postat de: simona72 in Ciorbe

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apion si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa...Citeste continuarea

Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Postat de: gatiticuspor in Aperitive / Garnituri

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: Creatsa in Prajituri

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul in ploaie si mixeaza pana obtii o bezea foarte tare si lucioasa. Freaca galbenusurile cu...Citeste continuarea

Ciorba de rata cu smantana si galuste

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati , spalati si tocati cubulete legumele . Din pieptul de rata taiati felii de carne pe care le veti folosi la un alt preparat . Am avut grija sa ramana carne suficienta . Spalati...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsuni fara coacere

Postat de: Criss in Torturi

Blat : Biscuitii se zdrobesc (eu i-am dat prin masina de tocat carne si nu s-au facut foarte fini, dar dupa parerea mea, astfel blatul iese perfect). Asadar se amesteca biscuitii macinati cu...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: eduard_09 in Pui

Curatam legumele,le spalam bine dupa care le taiem bucati mai mari,ceapa o lasam intreaga, Spalam pulpele (le taiem in 2) si le adaugam in apa cu sare si legumele si punem la fiert, Intr-o...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor

Postat de: sufletista in Porc

Coastele de porc le spalam,le stergem cu un prosop, Intr-un vas amestecam condimentele dupa care condimentam coastele, Intr-un vas adaugam coastele,berea si rozmarin, Acoperim tava cu...Citeste continuarea

Cartofi Duchesse

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare, Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam, Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust, Amestecam bine pana ce...Citeste continuarea

Cotlet de manzat in sos de vin

Postat de: Bunica in Vita

Cotletul spalat, sters, se pune la marinat intr-un vas si se lasa la rece pentru cel putin o ora. Se scoate din marinata, unge cu uleiul de masline,se pune intr-un vas ceramic ,toarna marinata...Citeste continuarea

Colac impletit cu nuca si cacao

Postat de: Veronica22 in Prajituri

Drojdia se lichefiaza cu 2 linguri de zahar(drojdia se sfarama intr-un bol,se adauga zaharul si se freaca cu o lingurita pana cand avem un amestec lichid). Margarina se topeste si se racoreste...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare apoi cu zaharul pana obtinem o bezea. Stingem praful de copt cu zeama de lamaie, il punem peste albusuri, apoi incorporam faina cernuta, zaharul cu...Citeste continuarea

Chec cu nuca si gem de caise

Postat de: Luckycake in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul 2 min apoi adaugam untul si laptele,mixam bine.Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie  mixand pana la incorporare, adaugam si nucile. Apoi...Citeste continuarea

Coronite cu nuca

Postat de: postavaru in Dulciuri

Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si doua linguri de lapte caldut si lasam 5 minute. Intr-un castron cernem faina si facem o gropita in mijloc. Pe margini punem sarea iar in mijloc...Citeste continuarea

Chec inel cu portocale

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un castron punem untul la temperatura camerei si taiat cubulete,facem o crema impreuna cu zahar,adaugam ouale batute cu un praf de sare,coaja rasa de portocala si faina;dupa ce totul este...Citeste continuarea

Ciorba de gulii cu perisoare de pui...

Postat de: Criss in Ciorbe

Mai intai curatam si tocam ledumele.  Intr-o oala punem  2 l apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam cepa, morcovul si pastarnacul taiat cubulete. Gulia o vom pune mai tarziu, pentu...Citeste continuarea

Cus-cus cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga cus-cus-ul si se caleste inca 3-4 minute. Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10 minute. Se adauga leurda tocata si se mai...Citeste continuarea

Cosulete cu budinca de portocale si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Foile de placinta eu nu le fac in casa,si nici aluatul foietaj,insa pentru cine are mai mult timp si doreste,le poate face in casa. Am luat fiecare foaie de placinta si am uns-o cu unt...Citeste continuarea

Cornulete cu ciocolata

Postat de: dantes in Prajituri

Se amesteca oul cu zaharul,laptele si uleiul,se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar,apoi adaugam faina trptat pana cand obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine....Citeste continuarea

Chec cu nuca, inspirat de la Motan

Postat de: cris2711 in Prajituri

Intai am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-am batut bine cu o priza de sare. Apoi am adaugat jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat. Am mixat intensiv,pana au...Citeste continuarea

Ciuperci brune cu gouda si unt cu...

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile brune se curata bine,se indeparteaza coditele. Branza Gouda se imparte in 8 patratele. Se pune in fiecare ciuperca bruna,cate o bucatica Gouda,apoi cate o bucatica de unt cu...Citeste continuarea

Cheesecake cu fructe

Postat de: ralu_ca in Torturi

Am macinat biscuitii, apoi am topit untul si am turnat peste biscuitii macinati si am amestecat foarte bine. Intr-o forma rotunda ( sa fie max 25cm) am asezat compozitia de biscuiti uniform. Am...Citeste continuarea

Carne de porc in sos de legume

Postat de: carla27carla in Porc

Carnea de porc se spala ,se taie cuburi si se pune la fiert.Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta carnea se scoate din apa.Legumele se curata si se toaca.Intr-o tigaie se pune uleiul la...Citeste continuarea

Ciorba de castraveti murati

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam ceapa si morcovii. Se taie ceapa marunt, morcovii se taie rondele si se calesc cca 5 minute in ulei la foc mic. Castravetii murati se taie cubulete si se adauga in oala...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu rahat

Postat de: babi5 in Prajituri

Amestecam faina cernuta cu praful de copt , dupa care adaugam margarina si untura si frecam bine impreuna cu faina. Adaugam galbenusurile de ou,200 gr.zahar (il macinam ),esenta de lamaie si...Citeste continuarea

Crumble cu fructe de padure

Postat de: timea in Dulciuri

Inainte de toate scotem fructele din congelator si le lasam la dezghetat. Nu trebuie sa fie complet dezghetate. Pregatim aluatul faramicios (crumble-ul) amestecand untul cu zaharul si faina....Citeste continuarea

Canelloni cu carne tocata

Postat de: babi5 in Cannelloni

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul. Se amesteca...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si continuam s amixam pana se topeste zaharul.Separat galbenusurile le frecam cu uneliul ca la...Citeste continuarea

Cina cu branza fondue

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe hartie absorbanta. Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin. O data cu...Citeste continuarea

Cocoace

Postat de: JulyCris in Piine

Faina se cerne intr-un lighean. In mijlocul movilei de faina se face o gaura si se pune drojdia, sarea (cam o lingurita). Apa calda se toarna usor si se incepe framantarea. Cand s-a format aluatul...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu sos vedeta

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

 1. Cartofii curatati de coaja, spalati, taiati in 4  si spalati din nou se pun la scurs, apoi se amesteca cu ulei, sare si condimente. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Cupcakes de ciocolata cu banane

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt. Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul, untul topit si laptele caldut si mixam. Topim ciocolata la bain-marie sau o...Citeste continuarea

Cornulete fragede

Postat de: mihaelarzv in Prajituri

In primul rand,drojdia se dizolva in laptele caldut cu zaharul si o lasam 10-15 minute. Intr-un castron,faina,sarea,oul si drojdia se framanta pana obtinem un aluat elastic. Pe masa de lucru...Citeste continuarea

Cartofi aromati cu rozmarin

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii uscam cu un prosop de hartie Ii taiem pe lungine in 2 daca sunt mai mici sau 4 daca sunt mai mari. Intr-un vas de ceramica termorezistent asezam cartofii, adaugam...Citeste continuarea

Chec cu caramel

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Mai intai preparam  siropul de caramel , punand zaharul la caramelizat (la foc mic) intr-o cratita cu pereti inalti, non-aderenta, invartind din cand in cand. Cand s-a caramelizat...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor cu fasole...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Bucata de costita proaspata o crestam si o imbracam in condimente,cu ajutorul unor scobitori formam un fel de cosulet.Asezam costita intr-un vas de yena,in care am pus putin ulei de masline,turnam...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.  Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt. Coastele se spala si se taie potrivit.  Eu am pus la...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: dantes in Pui

Copanelele de pui se pun la fiert in supa cand sunt aproape gata se adauga si smantana si se mai lasa sa fiarba pana mai scade. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Citeste continuarea

Clătite simple şi bune

Postat de: portiadelumina in Dulciuri

Şi cum pofta de clătite este mare, am purces la făcut. Am amestecat ingredientele enumerate mai sus  (mai puţin gemul şi cireşele, desigur) amestecând cu un tel (nu mixer)...Citeste continuarea

Ciocolata calda

Postat de: sufletista in Bauturi

Punem laptele la incalzit, Intr-un bol se amesteca cacaoa cu zaharul si putin lapte Cand s-a incalzit laptele adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecul de cacao Amestecam bine dupa...Citeste continuarea

Chec cu glazura de portocale

Postat de: rena in Prajituri

Batem untul cu zaharul pina devine spumos,adaugam ouale unul cite unul batand incontinuu,adaugam si razatura de portocala si lamaie. Cernem faina cu praful de copt si amestecam,adaugam si sucul...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnati de casa

Postat de: petruta_ionela84 in Mancaruri cu carne

 Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem si ii punem la fiert in apa cu sare Prajim carnatii usor Calim ceapa ,adaugam cartofii fierti,piperul boiaua si rozmarinul lasam 5-10 min pe foc...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci

Postat de: gaby_d in Prajituri

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile cu sarea, apoi adauga treptat zaharul si mixeaza pana la diluare. Galbenusurile freaca-le impreuna cu uleiul. Cerne faina,...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu scarita afumata

Postat de: Luana in Ciorbe

Scarita o taiem cubulete si dam intr-un fiert. Se pune apa la fiert . Tocam legumele cubulete respectiv morvocul , telina , ardeiul  telina , pastarnacul , ceapa si le punem in putin...Citeste continuarea

Costite de porc la cuptor

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Spalam bine carnea si o transam dupa bunul plac. Condimentam cu sare, piper, boia si sos de soia. Lasam la marinat 2-3 ore. Intr-o tava de yena punem putin ulei, adaugam marinata, usuroi...Citeste continuarea

Cosulete umplute cu salata de boeuf

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care...Citeste continuarea

Ciorbă din carne de rățoi,...

Postat de: panacris in Rata

Carcasa de rață și organele se pun la fiert în multă apă rece, la foc mediu cca. 60 de minute. Se spumeazăla nevoie. După cele 60 de minute, se pune la călit ceapa tocată...Citeste continuarea

Caponata siciliana

Postat de: Toamna07 in Mancaruri de post

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie mare cu baza grea si stabila si punem in ea bucatile de vanata,ceapa,telina si ardeiul cu putina sare si piper. Le sotam pe foc mare timp de 5 minute....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]