A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cake pops cu ciocolata

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se topeste la bain marie ciocolata,apoi se adauga untul. Se da de pe foc si se adauga zaharul,faina si ouale.Se amesteca bine si se umple fiecare incapere de cake pops cu ajutorul unui poche de...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai lasam sa se dezghete burta si o mai spalam nitel,sa nu ne trezim cu oare`ce impuritati.Apoi ,asa bucati mari o punem in oala subpresiune impreuna cu oasele de manzat si un pic de...Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu cascaval

Postat de: krysty in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spală bine şi se rupe picioruşul - nu curăţaţi ciupercile de pieliţa de pe pălărie.  Se lasă la uscat pe un şerveţel absorbant cu puţină sare aruncată peste...Citeste continuarea

Chec simplu

Postat de: gab_s19 in Dulciuri

Din zahar si din apa se face un sirop care se pune la incalzit la foc mediu. Intre timp, se separa albusurile si se bat spuma. Peste acestea se adauga siropul fierbinte de zahar si cate un pic din...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: andaoana in Prajituri

 Se unge cu unt o tava de chec (35/16) si se tapeteaza cu faina sau hartie de copt. Albusurile se bat spuma , apoi se adauga zaharul si romul si se bat in continuare pana cand se intaresc...Citeste continuarea

Cozonac turnat

Postat de: ianculubita in Dulciuri

In vasul cu faina cernuta,adaugam drojdia inmuiata in lapte caldut,ouale batute bine cu sare,zahar,arome,ulei cate putin si lapte; amestecam bine totul cu lingura,daca e nevoie mai adaugam...Citeste continuarea

Cozonac floare, cu nuca si finetti

Postat de: merisor67 in Prajituri

Recomandat este ca toate ingredientele sa fie tinute la temperatura camerei cu cateva ore inainte de preparare. Faina trebuie cernuta de doua ori pentru a deveni pufoasa. Incepem cu...Citeste continuarea

Covrigi dulci cu unt

Postat de: gab_s19 in Dulciuri

Peste laptele cald se adauga drojdia si se amesteca foarte bine cu un tel sau cu mixerul, se lasa sa se odihneasca 5 minute dupa care se adauga zaharul, untul, sarea, un sfert din faina si se...Citeste continuarea

Coaste caramelizate la cuptor

Postat de: papabundetot in Porc

Am facut o marinata din ceapa,usturoi,coriandru,chimen,curry,ghimbr,zeama de lamaie,le-am pus pe toate la blender si le-am maruntit si amestecat bine,apoi aceasta marinata am pus-o peste coaste si...Citeste continuarea

Csalamadé sau amestec de murături...

Postat de: panacris in Conserve

Legumele curățate de coajă cotoare și semințe se feliază, recunosc că m-am ajutat de robot;)  se amestecă într-un vas încăpător;) eu m-am folosit de un butoi pentru...Citeste continuarea

Coaste de porc in sos whisky-barbeque

Postat de: baby_ktalyna in Porc

Coastele se taie bucati ,apoi se prepara sosul( se amesteca toate ingredientele).Se dau coastele prin sos apoi se pun in tava iar restul de sos se pune  si el in tava,se pot lasa o ora sa le...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: ralu_ca in Porc

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am...Citeste continuarea

Crema de ciocolata-Reteta nr.600

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Punem laptele la fiert cu zahar si vanilia,topim ciocolata in 2linguri de apa si dupa ce s-a racit,amestecam cu ouale batute iar cand laptele a ajuns la punctul de fierbere adaugam ouale cu...Citeste continuarea

Cartofi evantai

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curăță, se așează într-o lingură mai mare, apoi se tai felii, nu până la capăt. Sunculița și telemeaua se taie felii subțiri și se pun între semifelii de...Citeste continuarea

Cake pops cu rom si ciocolata

Postat de: timea in Dulciuri

Zdrobim blaturile cu mana intr-un bol. Turnam peste blatul faramitat laptele usor incalzit amestecat cu mierea, amestecam si adaugan apoi untul si esenta de rom. Omogenizam bine si cu o...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se spala apoi se taie (fiecare cum doreste) eu i-am taiat in doua ,fiindca nu au fost asa de mari,. Se pune intr-o oala cu putina sare  la fiert . Cind sunt gata de...Citeste continuarea

Cuburi cu nuca de cocos

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Se face blatul din biscuitii macinati si untul topit(se amesteca bine cele 2 ingrediente)si se pune in tava unsa cu unt.Se preseaza bine cu dosul lingurii de supa. Dasupra se presara nuca de...Citeste continuarea

Ciorba de rata

Postat de: sufletista in Ciorbe

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie. Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam 1 morcov dat prin razatoare si lasam sa se caleasca...Citeste continuarea

Chifle cu seminte

Postat de: Bunica in Piine

Faina se pune intr-un bol,facandu-se un loc in mijloc. Drojdia,sarea,zaharul uleiul, si apa calduta se adauga si se framanta usor. Cand toate ingredientele au fost incorporate ,se adauga...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: aliliana in Prajituri

Zaharul si apa au fost puse pe foc. Le-am lasat pana  s-au legat intr-un sirop. Nu l-am vrut foarte consistent pentru ca am vrut ciocolata la boluri.  Peste sirop am adaugat partea...Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Postat de: danakarin in Mancaruri de legume

Spălăm cateofii in coaja si ii tăiem cu grija in felii transversale, in așa fel încât feliile sa rămână totuși unite la bază. In acest scop putem folosi o lingura,...Citeste continuarea

Caras in sos de rosii la cuptor

Postat de: nadea68 in Crap / Caras

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte. Dupa accea  il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit. Il rumenim pe ambele...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: papabundetot in Ciorbe

Am cumparat burta prefierta tocmai pentru ca nu mai facusem aceasta ciorba si nu am vrut sa stric ceva necuratand cum trebuie o burta nefiarta  .Burta am dat-o intr-un clocot cu apa,sare...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Aperitive / Garnituri

Taiati cartofii curatati de coaja in jumatati apoi fiecare jumatate taiati-o in sferturi pe lungimea cartofului astfel incat sa obtineti 8 felii din fiecare cartof. Puneti feliile de cartofi...Citeste continuarea

Chow Mein Noodles cu legume chinezesti

Postat de: Dea_Dea in Paste

Se pune apa la clocotit, si se pun taiteii in apa clocotita , se lasa 4 min si se pun la scurs. Punem uleiul in wok si punem legumele. Le lasam 7-8 min, amestecand continuu. Se adauga sosul de...Citeste continuarea

Creveti la tigaie

Postat de: adayo75 in Fructe de mare

Intr-o  tigaia preincalzita punem lingura de ulei de masline si cei 3 catei de usturoi taiati in cubulete mai mari. Se lasa la foc mic pana ce usturoiul se prajeste dupa care adaugam crevetii...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde

Postat de: mitinita in Ciorbe

Curatam ceapa si o taiem in cubulete. Taiem fasolea in bucati de 2 cm Calim ceapa in putin ulei,adaugam fasolea verde,zarzavatul  si supa. Lasam sa fiarba cam 10 minute. ...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu bacon

Postat de: mihaelab in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii ii taiam in 4 dupa care ii condimentam cu piper si sare. Amestecam si ii lasam asa pana curatam usturoiul ,il taiem bucati dupa care spalam si taiem marunt si mararul dupa care...Citeste continuarea

Ciorbita de dovlecei

Postat de: susu in Supe/Ciorbe

Varianta mod de preparare 1: Calim ceapa tocata dupa care adaugam la calit ardeiul, albitura cubulete, cateva frunze de telina, patrunjel, ceapa verde si apoi dovleceii cubulete. Cand au...Citeste continuarea

Covrigei picanti

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol mai mare adaugam ouale, le batem putin cu furculita dupa care adaugam margarina,sare,zahar,drojdia dizolvata in putin lapte,boia de ardei si restul de lapte,cca 600 g faina si incepem...Citeste continuarea

Chec umed cu portocale si glazura...

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Se curata portocalele, se desfac feliile de portocala si se taie bucatele. Se presara pe deasupra o lingura de faina. Faina, praful de copt, sarea, coaja de portocala se pun separat intr-un...Citeste continuarea

Cornulete cu marmelada

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu coaja de lamaie, zaharul si sarea,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,acoperim si lasam la dospeasca 10 min, Adaugam...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Postat de: susu in Dulciuri

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat, se mixeaza treptat cu uleiul dupa care adaugam coaja de citrice. Stafidele se hidrateaza in rom, coniac si vanilie iar nuca se da putin la...Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Bucatile de cascaval le trecem prin faina pe toate partile.Apoi le trecem prin ouale batute si pesmet.Si le mai trecem inca o data prin ou si prin pesmet. Astfel obtinem o crusta frumoasa....Citeste continuarea

Cartofi aromati cu usturoi la cuptor

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Cartofii se curata ,se spala si se vor taia in felii mai groase.Se pun in strecuratoare si apoi pe hartie prosop sa absoarba apa de pe ei.Intr-o tava mai adanca se pun cartofii peste care s-au pus...Citeste continuarea

Ciuperci umplute de post

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile ciupercillor le taiem bucati mici.  Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il decojim...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un bol mai mare mixam ouale cu un praf de sae,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam laptele,uleiul,esenta de vanilie si amestecam Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem peste...Citeste continuarea

Ciorba de varza dulce cu paste alfabet

Postat de: babi5 in Ciorbe

Prima data curatam zarzavaturile, le spalam si le tocam marunt, apoi tocam si varza. Am pus zarzavatul intr-o oala de 4 l si am lasat la calit, apoi am adaugat varza tocata, am mai lasat la calit...Citeste continuarea

Clatite cu fructe la cupe

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Pentru inceput batem ouale cu mixerul pana se dubleaza compozitia, dupa care adaugam zaharul, mixam pana se topeste zaharul, apoi punem laptele, uleiul, faina, esenta de vanilie si mixam pana se...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: baby_ktalyna in Dulciuri

Ouale  cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine.Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul,esenta de rom,zaharul, pana se omogenizeaza compozitia de clatite.Se pune o...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: baby_ktalyna in Ciorbe

Punem bucatile de burta (si oasele) la fiert, in aprox 5 litri de apa rece si lasam sa fiarba apa si sa se formeze spuma. Scoatem (oasele)burta, aruncam apa  si punem iar la fiert totul in...Citeste continuarea

Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil 2.Punem gelatina la hidratat in  150 ml apa aprox 10 min 3.Urda o sfaramam...Citeste continuarea

Calzone

Postat de: business in Pizza

Facem aluatul pentru blat.Amestecam faina cu uleiul si apa in care am dizolvat drojdia.Se framanta bine totul si lasam la dospit. Se imparte foaia in mai multe bucati.Fiecare bucata in parte se...Citeste continuarea

Cordon bleo

Postat de: sufletista in Pui

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele,fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne....Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin

Postat de: baby_ktalyna in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spal bine bine.. (eu prefer sa nu ii curat de coaja )apoi ii crestez(dar nu de tot),bag cate putin unt printre felii si condimentez cu sare,condiment  pentru cartofi si rozmarin....Citeste continuarea

Chec cu piure de castane,...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Intr-un vas, punem untul (moale), zaharul si mixam bine. Adaugam cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina cu praful de copt. Amestecam in continuare si adaugam piureul...Citeste continuarea

Colac cu praline de ciocolată

Postat de: panacris in Dulciuri

În recipientul mașinii de pâine se pune laptele, făina cernută, brânzica cu smântână, oul bătut, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați...Citeste continuarea

Cornulete cu gem de struguri!

Postat de: ana_dragutza1423 in Prajituri

Pentru inceput,punem intr-un vas ouale,untura smantana,praful de sare,scortisoara si zaharul si amestecam bine,bine pana ce se topeste tot zaharul! Stingem bicarbonatul cu otetul si adaugam...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu piept de pui...

Postat de: babi5 in Pui

Am curatat cartofii,i-am spalat bine, i-am crestat, dar nu de tot, i-am condimentat ,cu sare si vegeta. I-am pus intr-o tava in care am pus o parte din ulei, am asezat cartofii ,am pus pe...Citeste continuarea

Cantik

Postat de: Giana in Vita

Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Coca trebuie sa fie ca un aluat de paine, cantitatea de faina poate varia in functie de calitatea acesteia; nu masor cantitatea de faina dar dupa ochi...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]