A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Carnati de curcan cu fenicul si...

Postat de: papabundetot in Mezel de casa

Am spalat bine carnea,am tocat-o prin masina de carne,o parte prin sita mare si o parte prin sita mai mica,am tocat si ciupercile,ghimbirul si usturoiul,apoi am impartit carnea in 2 parti relativ...Citeste continuarea

Chec cu migdale prajite si ciocolata

Postat de: papabundetot in Prajituri

Migdalele le-am prajit putin intr-o tigaie fara ulei,la foc mic pana cand s-au rumenit usor,ciocolata am taiat-o bucatele mici.Am separat galbenusurile de albusuri,albusul l-am batut spuma cu un...Citeste continuarea

Cornulete de post

Postat de: Bunica in Prajituri

Faina se pune in vasul de framantat. Peste faina adauga margarina -la temperatura camerei,apa,drojdia si otetul. Framanta un aluat elastic,care nu se lipeste de mana. Lasa aluatul sa se...Citeste continuarea

Chec economic cu mere

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-un bol amestecam uleiul, oul, zaharul, otetul si apa calduta, apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la omogenizare. La sfarsit adaugam si esenta. Merele le...Citeste continuarea

Carnaciori prajiti cu sos de leurda...

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Dovleceii se spala sub jet de apa rece, apoi se taie cubulete u tot cu coaja. Se pun la sotat in 3 linguri de ulei. Adaugam sare si piper dupa gust. Ceapa curatata si spalata o trecem...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu gem de prune

Postat de: babi5 in Prajituri

Se pune faina cernuta intr-un castron, se amesteca cu praful de copt, apoi adaugam untura si margarina si frecam intre palme faina cu untura si margarina pana se omogenizeaza bine. Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de morcovi cu mazare si bors...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam legumele, le spalam. Ceapa se trece prin robot, apoi se caleste la foc mic in ulei. Morcovii se trec pe razatoarea care feliaza foarte,foarte fin. Adaugam si feliile de morcovi...Citeste continuarea

Chec simplu

Postat de: robert_badica in Prajituri

Mai intai pregatim ingredientele. In primul rand separam ouale si batem galbenusurile cu zaharul, iar albusurile cu un praf de sare. Apoi punem galbenusurile peste albusurile batute. Dupa ce mixam...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaca si zmeura

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Ouale se sparg pe rand si se pun in vasul de mixer .Se mixeaza im preuna cu zaharul si putina sare . Cand ouale sunt batute spuma se adauga in fir subtire uleiul,ca la maioneza . Pe rand se...Citeste continuarea

Conopida murata

Postat de: mihaelar63 in Muraturi

 Conopida se spala ,se desface buchetele si se pune la scurs intr-o sita mare [ nemetalica ] . Apa se pune la fiert impreuna cu sarea , otetul boabele de mirodenii si foile de...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu praz si zucchini

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Eu am facut o supa, am fiert bucatile de pui, de unde am si oprit zeama pentru ciulama. Daca nu faceti supa puteti pune bucatile de pui la fiert in apa cu putina vegeta. Ceapa se toaca marunt,...Citeste continuarea

Ciorba de pipote

Postat de: rena in Ciorbe

Curatam si spalam bine pipotele,le punem in apa cu putina sare la fiert. Intre timp tocam toate legumele cubulete mici. Aruncam apa din oala in care au fiert pipotele. Punem ulei in oala...Citeste continuarea

Cornulete ''Buni''

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Intr-un castron cernem 400 g faina, facem o adancituta in mijloc, punem untura, oul, sarea si drojdia, peste ele incepem sa turnam laptele caldut si omogenizam. La final adaugam si restul de...Citeste continuarea

Cilbir (Ou posat in iaurt)

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

In doua ramekinuri se aseaza bucati mari de folie din plastic unse cu ulei. Se presara sare si piper si se sparge cate un ou in fiecare.  Se leaga strans astfel incat oul sa nu se...Citeste continuarea

Crap cu zacusca la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Pestele curatat si spalat se pune intr-o tava teflonata . Peste peste se toarna zacusca , uleiul, rosiile intregi si usturoiul curatat. Se presara cu ierburi aromatice . Se da la cuptor ,...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de porc si susan

Postat de: aliliana in Porc

Ceapa si morcovul se curata si se spala. Ceapa se toaca la robot marunt.  Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se scurge de zeama. Patrunjelul si mararul se spala, se pune...Citeste continuarea

Coaste de porc afumate, la punga

Postat de: Constelatialeu in Porc

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: Bunica in Prajituri

400 g.faina se pun intr-un vas de framantat. Pune in faina oul,untura,laptele , drojdia si framanta . Restul de faina se adauga in timpul framantarii pana se obtine un aluat elastic care nu...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui fara orez

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

Perisoarele le facem din carnea de pui amestecata cu sare,piper,2 oua,felia de paine. Separat ceapa curatata si taiata o calim impreuna cu ardeiul si pastarnacul,telina ,adaugam apa si lasam sa...Citeste continuarea

Chiftele din paine

Postat de: momo121 in Mancaruri de legume

Punem painea la inmuiat in lapte amestecat cu apa. Dam pe razatoare morcovul, iar ceapa si usturoiul tot pe razatoare dar cu gauri mai mici. Intr-un vas punem morcovul, ceapa, usturoiul, painea...Citeste continuarea

Clatite cu gem de prune - reteta...

Postat de: aliliana in Prajituri

Intr-un bol punem ouale. Le mixam bine pana cresc putin in volum. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si mixam pana la topire. Punem laptele si apa, uleiul si omogenizam. La final adaugam faina...Citeste continuarea

Camembert in foietaj cu merisoare...

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Taiem aluatul de foietaj in doua si pe una din parti asezam rotita de Camembert. O ungem deasupra cu gemul de merisoare si presaram cu merisoare confiate si fisticul maruntit. Impachetam...Citeste continuarea

Cuib de viespe

Postat de: delia64 in Prajituri

Punem drojdia la inflorit cu o lingurita zahar si 100 ml. lapte caldut . Amestecam galbenusurile cu untul,  smantana, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat , adaugam drojdia si faina ....Citeste continuarea

Ciuperci pane

Postat de: deea2686 in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile, se spala si se taie in jumatate. Se bat ouale cu un pic de sare si cu piper. Se trce prin pesmet fiecare jumatate de ciupercuta apoi prin ou apoi iar prin pesmet si se...Citeste continuarea

Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

Postat de: deea2686 in Pui

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer. Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul...Citeste continuarea

Cozonaci pufosi

Postat de: andreea91 in Prajituri

Intr-un bol unde vom framanta aluatul cernem faina si facem o gaura pe mijloc. Intr-un vas batem cele 5 galbenusuri cu zaharul, adaugam apa minerala, coaja de lamaie si de portocala, sarea. Le...Citeste continuarea

Conopida Pane (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Aperitive / Garnituri

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba maxim 10 minute, pana cand...Citeste continuarea

Cupcackes red velvet

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de...Citeste continuarea

Chec cu visine

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare.Se adauga ouale pe rand.Se incorporeaza faina, praful de copt, frisca lichida, esenta de rom si se amesteca. Aluatul se...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Cureti legumele,le tai dupa plac si le pui la fiert in 1 litru de apa. Intre timp pregatesti perisoarele. Cureti dovlecelul de coaja si seminte,il dai pe razatoarea mica si il lasi sa se scurga de...Citeste continuarea

Ciorba raudateana Dukan

Postat de: andreea91 in Ciorbe

Spalam  pieptul, si indepartam orice  fel de grasime, incepand cu pielita. Intr-o oala  punem la fiert pieptul taiat bucatele  foarte mici si il lasam sa fiarba pt 30 min,...Citeste continuarea

Chiftele de porc in sos de rosii

Postat de: Valclaudia in Porc

Fierbem cartofii in coaja, apoi ii curatam si ii zdrobim. Adaugam carnea tocata, oul, feliile de paine inmuiate in apa rece si scurse bine,verdeata tocata,usturoiulpisat, sare si pipwer dupa...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi cu sos de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam oul,crema de branza, fulgii de ovaz,branza, verdeata, ceapa maruntita, sare si piper dupa gust si...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca de cocos si visine

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Ingredientele le-am avut la temperatura camerei. Cuptorul l-am preincalit la 165 grade. Am framantat un aluat elastic din: iaurt,zahar, unt, 1ou+2 galbenusuri,1 praf de sare, putin praf de...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu praz si zucchini

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Fasolea se pune la fiert in 3 ape. Costita afumata se taie in bucati,se pune la fiert la foc mediu. Dupa ce am fiert fasolea in cele 3 ape,se pune in oala de ciorba. Ceapa se toaca...Citeste continuarea

Crumble cu prune

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Spalam prunele si coatem samburii din ele, apoi le taiem in 4 sau 6. Presaram 2 linguri de zahar pe ele si le lasam sa stea 20 min. Faina , scortisoara si zaharul se pun in bol. Se adauga untul...Citeste continuarea

Cheesecake cu nuci si caramel

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

BLAT: Oule se bat bine cu praful de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul si se mixeaza in continuare. La final se adauga praful de copt, faina si cacaoa. Se amesteca bine si...Citeste continuarea

Cheeseburger

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnea se amesteca cu sare, piper, pudra de usturoi si de ceapa, mustar, pesmet, ketchup, oul si sosul picant.  Se formeaza 4 chiftele de marime potrivita si se aseaza pe un gratar incins....Citeste continuarea

Cheesecake marmorat

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru blat: cu ajutorul robotului macinam biscuitii, eu am vrut sa nu fie foarte marunti, sa se mai vada si bucatele albe de biscuiti in blat. Peste biscuitii maruntiti punem zaharul, pudra de...Citeste continuarea

Cosulete din carne cu ou ochi

Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carne

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor si friptura de...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe...Citeste continuarea

Cartofi cu carnati la cuptor

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii de coaja , ii spalam si ii taiem in cuburi . Ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 15 minute .  Separat ardeiul il curatam de seminte si nervuri si il taiem fasii...Citeste continuarea

Chec cu struguri (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Prajituri

Punem 3 linguri cu faina (din cele 5) peste boabele de struguri si amestecam, astfel incat sa le acoperim cu un strat fin. Incalzim cuptorul. Pregatim un bol in care punem ouale si zaharul...Citeste continuarea

Clatite cu mere caramelizate

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se curata merele se taie cuburi se pun la foc cu zaharul si se lasa la caramelizat pentru 10 minute,cand sunt gata se lasa la racit pana la moentul serviri. Intr-un vas se...Citeste continuarea

Crème brulee

Postat de: andaoana in Prajituri

Batem galbenusrile cu zaharul pana cand se topeste zaharul . Punem la foc mic smantana pana cand ajunge la punctual de fierbere , dar sa nu fiarba. Peste galbenusurile batute turnam smantana...Citeste continuarea

Cornuri cu mere si ciocolata

Postat de: claudiaO in Prajituri

Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in...Citeste continuarea

Ciuperci cu otet balsamic de mere

Postat de: mitinita in Mancaruri de legume

Curatam ciupercile si le taiem in jumatate. Punem intr-o tigaie ciupercile si adaugam otetul balsamic,zaharul si ustoroiul zdrobit. Calim cam 10 minute si adaugam putina apa daca e nevoie....Citeste continuarea

Clatite canadiene

Postat de: mitinita in Dulciuri

Intr-un bol,punem faina,praful de copt,apoi adaugam laptele si galbenusurile. Amestecam . Separat,batem albusurile cu un praf de sare si le incorporam cu o miscare circulara,de sus in...Citeste continuarea

Chifle cu cirnati de casa si cabanos

Postat de: babi5 in Mancare copii

Se cerne faina intr-un castron apoi se face o adincitura se pune  zaharul,sarea si drojdia si cu putina apa calda. Se face o maia pe care o lasam la crescut  10 minute.Intre timp...Citeste continuarea

Clatite – reţetă de bază

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Într-un bol amestecă bine cu un tel ouăle cu sarea şi zahărul. Adaugă jumatate din cantitatea de făină, amestecă, adaugă jumătate din cantitatea de lapte, amestecă,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]