A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ceafa de porc afumata pe pat de legume

Postat de: deyutzky in Porc

Spalam bine ceafa de porc si legumele. Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele. Legumele le punem intr-un bol si le...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor

Postat de: babi5 in Curcan

Carnea se spala se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mici, apoi se macina totul impreuna cu usturoiul. Cartofii se curata, se spala si se rad prin razatoarea mica,...Citeste continuarea

Chiftelute cu garnitura de paste

Postat de: ianculubita in Mancaruri cu carne

Intr-un castron amestecam bine carnea cu ceapa tocata fin,usturoiul bine pisat,sare,piper,cimbru,miezul de paine inmuiat in lapte,oul,verdeata tocata marunt si amestecam bine cu mana;formam...Citeste continuarea

Cremsnit cu aluat de casa

Postat de: merisor67 in Prajituri

Modul de preparare al aluatului il gasiti  aici . Impartim aluatul in doua parti egale pe care le vom intinde pe rand pe dosul unei tavi(eu am folosit o tava de 24/38 cm, dar se poate...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de porc

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

  Am tocat carnea de porc intr-un minut,gratie minunatei masini de tocat carne de la Naumann.Am curatat si am spalat ceapa,cartoful si cateii de usturoi si le-am taiat cuburi mai mari dupa...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de porc

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Curatam si spalam ceapa dupa care o tocam marunt.Intr-o tigaie pune uleiul sa se incinga,adaugam ceapa,sucul de rosii, pasta de ardei,ardeiul iute si le calim foarte usor. Adaugam carnea tocata si...Citeste continuarea

Ciorba de praz cu cartofi si os de...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Se taie prazul rondele,pastarnacul si morcovii se taie in doua si rondele.Se pun la calit in uleiul de masline pentru cateva minute. Osul de vita se pune la fiert,se lasa sa fiarba cam 15...Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece riscati sa se topeasca imediat ce il puneti in tigaie. Taiem 4 felii de cascaval groase cam de...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ton

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam in cele 2 linguri de ulei. Separat amestecam faina cu praful de copt si adaugam pe rand ouale,laptele,uleiul,untul topit si apoi racit.Amestecam...Citeste continuarea

Cozonac cu mac

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

Cu ajutorul mixerului bateți ouăle împreună cu zahărul, apoi adăugați laptele păstrând 10-20 de ml pentru a omogeniza drojdia. Adăugați uleiul cald și drojdia dizolvată....Citeste continuarea

Curcan cu mazare

Postat de: ianculubita in Curcan

Carnea spalata,bine scursa,o calim in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt,adaugam cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi sau cubuleteş adaugam apoi cele doua paste de ardei si...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Prima oara punem in masina de paine ingredientele pt aluat in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce masina a framantat aluatul, punem aluatul intr-un castron la loc caldut la dospit, pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Chiftele pane

Postat de: MotanLaOale in Porc

Se pune painea la imuiat in apa dupa care se curata de coaja si se stoarce bine. Se curata cartoful si ceapa, se taie bucati si se pune in robot impreuna cu mararul si se mixeaza. Se adauga...Citeste continuarea

Curcan in vin

Postat de: andaoana in Curcan

Carnea de curcan o crestam destul de adanc si o frecam bine (ii facem masaj) cu sare si piper  In fiecare crestatura punem cate o feliuta de ghimbir .  Asezam carnea intr-un vas pe...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer

Postat de: claudiaO in Ciorbe

Curatam radacinoasele si le punem la fiert in apa rece. Cand incep sa se patrunda, adaugam cartofii taiati cuburi maricele (1,5x1,5 cm), sare si cimbrul si fierbem pana se patrund bine. Dregem...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja se spala bine si se taie rondele subtiri Branza se da pe razatoarea mare Se unge o tava cu unt Se pune un strat de cartofi, un strat branza, sare, piper,...Citeste continuarea

Cozonac in straturi

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Cernem faina intr-un vas, punem 4 linguri intr-un bol si o oparim cu lapte clocotit, amestecand continuu sa nu ramana cocoloase iar dupa ce s-a racit bine, amestecam cu drojdia frecata cu 1...Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Cartofii se ferb in coaja dupa care se dau la rece. Se curata si se taie in jumatate . Ii scobim in mijloc cat sa ii umplem . Baconul si sunca se taie marunt si se pune putin la calit cat...Citeste continuarea

Chocolate crinkles

Postat de: caroline in Dulciuri

Mixam oul cu zaharul pana devin ca o crema de culoare deschisa. Separat topim ciocolata impreuna cu untul si lasam sa se raceasca putin. Adaugam ciocolata calda la compozitia de ou si zahar...Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: MotanLaOale in Porc

Creierul se lasa in apa rece 15-20 minute sa iasa sangele. Se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare 3-4 minute dupa ce fierbe apa. Se scoate in strecuratoare si se lasa la scurs si...Citeste continuarea

Chiftelute preparate la cuptor

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Carnea am achizitionat-o direct tocata din piata, asa ca acasa doar am amestecat-o. Curatam si spalam legumele. Trecem prin masina de tocat, sau prin robot in cazul meu, ceapa si usturoiul,...Citeste continuarea

Crema de vanilie cu fructe de...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Un litru de lapte se pune la fiert intr-un vas cu fundul dublu, impreuna cu 4 linguri de zahar si 1 pastaie vanilie taiata in doua pe lungime. Amidonul alimentar se dizolva in 200 ml lapte rece si...Citeste continuarea

Carnati picanti

Postat de: medioto59 in Mezel de casa

Se toaca carnea si o data cu ea se da prin masina de tocat usturoiul si ardeiul iute. La acerst amestec se adauga sarea, piperul si boiaua. Se framanta bine pentru o omogenizare buna. Se adauga...Citeste continuarea

Ciorba de fasole de post

Postat de: susu in Ciorbe

Punem fasolea in apa rece de seara, a doua zi o spalam si o punem la fiert separat cea alba de cea  rosie in apa fierbinte. Adaugam in fiecare oala cate 1 lgt rasa de bicarbonat, cartof si 1...Citeste continuarea

Chec red velvet (de post)

Postat de: susu in Prajituri

Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt....Citeste continuarea

Ciorba de legume cu tarhon

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.  Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute....Citeste continuarea

Cartofi copti de doua ori

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Cartofii  ii spalam  foarte bine , si intregi ii punem intr-o tava de copt.  Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei .(eu am fentat putin , imi era...Citeste continuarea

Cartofi natur cu ardei gras rosu si...

Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri de legume

Se fierb cartofii in coaja Se probeaza cu furculita, cand aceasta intra in cartof inseamna ca sunt fierti Se taie cubulete potrivite Ardeiul se taie felii subtiri Se adauga peste...Citeste continuarea

Coronita cu mozzarella

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a prepara aluatul. Drojdia o dizolvam in 50 ml apa calduta ( nu fierbinte) adaugand sarea si zaharul. Intr-un bol punem faina,o amestecam cu untura si adaugam maiaua.Framantam...Citeste continuarea

Cheesecake cu gorgonzola si nuci

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntim bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta...Citeste continuarea

Caise

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Punem intr-un bol untura de la temperatura camerei, le mixam, apoi incorporam ouale treptat. Bicarbonatul il stingem cu putina zeama de lamaie si il adaugam peste. Punem coaja...Citeste continuarea

Coji de eclere, reteta de baza...

Postat de: Sorinnaa in Dulciuri

Cum se prepara Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat Pui apa la fiert cu sarea si uleiul. Cand da in clocot, adaugi toata faina odata si amesteci cu lingura de lemn pana se desprinde de...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Pălăriile de ciuperci curățate se așează într-o tavă termorezistentă, se asezonează de sare aromată (  http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ), se...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu brocoli

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Am pregatit toate ingredientele,inainte de a le amesteca,am taiat cubulete dovleceii,am taiat carnatul cubulete mici,hribii,i-am tocat marunt,pestele l-am desfacut fasii mici,Toate aceste...Citeste continuarea

Cartofi acordeon cu carnat de casa,...

Postat de: babi5 in Porc

Am curatat cartofii si i-am spalat bine ,cirnatul l-am feliat subtire, am crestat cartofii apoi intre felii am pus cite o feliuta de cirnati ,am repetat operatia pina am terminat cartofii,apoi...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde

Postat de: babi5 in Ciorbe

Prima data curatam zarzavatul ,ardeiul,ceapa,prazul si usturoiul,spalam bine si tocam marunt totul apoi impreuna cu uleiul si 100 ml apa punem pentru 5-10 min la calit . Adaugam fasolea verde,...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: CulinaryRainbow in Supe/Ciorbe

   Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se strecoară zeama.    Se taie carnea fâșii iar legumele se...Citeste continuarea

Cornuri cu branza si cascaval

Postat de: LALY in Piine

Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam...Citeste continuarea

Cartofi acordeon

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala si se cresteaza pana la baza, avand grija sa nu-i taiem de tot. Se condimenteaza astfel incat sa ajunga si intre crestaturi, se impaneaza cu felii de bacon, alte...Citeste continuarea

Carnati ardelenesti

Postat de: MotanLaOale in Mezel de casa

Usturoiul se curata si si se piseaza. Eu l-am tocat la robotel. Apa cu sarea se fierbe, se da un clocot si se da deoparte. Se pune si usturoiul in apa si se lasa la racit. Matele,...Citeste continuarea

Cozonac impletit ,cu nuca

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Preparam maiaua: intr-un vas punem 100 g de faina pe care o oparim cu 200 ml lapte clocotit. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase. Lasam la racit. Amestecam drojdia proaspata cu...Citeste continuarea

Calamari prajiti

Postat de: rena in Fructe de mare

Curatam si spalam  calamarii, ii taiem rondele, dam cu sare si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie punem uleiul la incins ii dam prin faina si ii prajim la foc mediu...Citeste continuarea

Carne de porc cu feta la cuptor

Postat de: rena in Porc

Curatam si spalam legumele. Intr-o tigaie punem bucatile de carne si le prajim in ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Tocam ceapa si usturoiul marunt si  calim pina se inmoaie....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu os afumat

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai taiem osul in bucati mai mici,spalam bucatele si le punem cu apa la fiert,avand grija sa luam spuma formata.Lasam sa fiearba cca 1 si 1/2 ore.Intre timp pregatim zarzavatul,ceapa taiata...Citeste continuarea

Carnita de porc fripta si caramelizata

Postat de: AlexandraOrdean in Porc

Carnea se spala bine, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la marinat pentru 1-2 ore Intr-o tigaie ceramica se pune uleiul presat la rece la incins Se adauga carnea, usturoiul si mierea...Citeste continuarea

Copan impanat cu usturoi si carnat...

Postat de: Bunica in Curcan

Cateii de usturoiul de taie in doua,iar carnatul se taie rondele. Copanul de curcan spalat se usuca ,cu ajutorul prosoapelor de bucatarie. Cu ajutorul unui cutit se fac orificii in care se pune...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa cu sare. Cand furculita intra usor in cartofi inseamna ca sunt fierti. Se arunca apa, se pune apa cat mai rece peste ei, se lasa...Citeste continuarea

Chifle

Postat de: caroline in Piine

Dizolam drojdia in laptele caldut ( nu fierbinte) impreuna cu zaharul si 3 linguri cu faina.Acoperim si lasam maiaua 10 minute la loc cald. Punem faina intr-un bol ,adaugam maiaua si incepem sa...Citeste continuarea

Curcan la cuptor

Postat de: Mihaela11_jo in Curcan

Friptura de curcan Curcanul daca este congelat, trebuie dezghetat lent in frigider si nu la temperatura camerei; exteriorul se dezgheata mai rapid decat interiorul si exista pericolul...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si mac

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Am folosit masina de framantat pentru aluat. Am pus in ordine: laptele, zaharul, untul si uleiul, galbenusurile, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat modul de framantare, pe care l-am folosit...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]