A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba acra cu cartofi si tarhon

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se spala si se taie cuburi. Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare. Cand sunt...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: ianculubita in Supe/Ciorbe

Punem la fiert intr-un vas legumele curatate,spalate,taiate,impreuna cu piepul de asemenea spalat,boabele de piper si sare;lasam la fiert incet,adunand spuma ce se formeaza; dupa ce totul este...Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu sos de dovlecei

Postat de: sasha in Aperitive / Garnituri

Inmuiem painea in lapte, curatam ceapa si o dam pe razatoare, tocam mararul fin. Tocam carnea in masina, amestecam cu oul, painea stoarsa de lapte, mararul, ceapa, sare dupa gust si plicul cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se toaca marunt, marunt  toate ingredientele : salamurile ,cascavalul(se rade ),ceapa, ardeiul cit se poate  de marunt . Intre timp separam ouale, albusul de galbenus  ,apoi se...Citeste continuarea

Cotlet de porc aromat

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron. Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca. La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca...Citeste continuarea

Ciulama de pipote cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Ceapa se taie feliute, morcovul si ardeiul gras le taiem cubulete. Pipotele se clatesc si se taie bucatele mai mici, la fel taiem si ciuperciile. Intr-un ceaun punem legumele la calit,...Citeste continuarea

Cod cu legume trase in tigaie si paste

Postat de: Alinutza80 in Peste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Brocoli se opareste cca 5 min, apoi se scurge si se clateste cu apa rece. Ciupercile, ceapa si ardeiul se curata si se taie, apoi se...Citeste continuarea

Cataif cu branza

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Bateti usor 3 oua si amestecati cu branzeturile si piperul. Deschideti cataiful cu mana si impartiti in cca 30-40 de portii, apoi acoperiti cu un prosop umed ca sa nu se usuce. In fiecare...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu cartofi noi

Postat de: aliliana in Ciorbe

Legumele au fost curatate, spalate si tocate. Carnea a fost spalata.  Se pune uleiul la incins in oala de ciorba. Cand incepe sa se infierbante uleiul adaugam ceapa alba, morcovul,...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de iaurt cu...

Postat de: Dea_Dea in Porc

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare piper si praf de usturoi. Se pune la prajit in tigaie de teflon 4-5 min, pe fiecare parte, pana se rumeneste usor. Sosul: Iaurtul se amesteca cu...Citeste continuarea

Cartofi cu cotlet de porc si salata

Postat de: Dea_Dea in Porc

Cartofii se curata, se taie si se spala . Se pune uliul la incins si se prajesc, apoi se scot pe farfurie. Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se unge o...Citeste continuarea

Crema cu mascarpone , capsuni si...

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Se curata capsunii, se taie codita si se taie in sferturi. Doi,trei se pun la o parte pentru decor. Restul de capsuni se mixeaza cu Blenderul pana se obtine un sos cremos in care se adauga 50...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Intr-un castron se cerne faina cu praf de copt , bicarbonat de sodiu și sare . În alt castron se bat ouale cu zaharul si sarea pana se omogenizeaza . Se...Citeste continuarea

Ciorba cu cartofi noi

Postat de: dariadeea in Ciorbe

Se spala toate legumele, se toaca marunt, iar cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 3 litri am pus uleiul si morcovul, telina, pastarnacul, ceapa la calit, dupa ce s-au inmuiat am pus si...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu praz si masline

Postat de: dariadeea in Pui

Mai intai am spalat ciocanele bine, le-am pus intr-o tigaie cu uleiul si untul sa se prajeasca cateva minute, dupa care am pus prazul si ceapa tocate marunt, ardeiul si morcovul rondele, usturoiul...Citeste continuarea

Capsune cu frisca la pahar

Postat de: caroline in Dulciuri

Se spala capsunele ,se inlatura coditele si se pun pe un servet curat. Optional se trece fiecare capsuna prin zahar pudra.Zic optional deoarece depinde de cit de dulci sunt capsunile. Intre...Citeste continuarea

Crap cu sos de rosii

Postat de: miha in Crap / Caras

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc...Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu pulpa de porc...

Postat de: ralu_ca in Porc

Pentru inceput am curatat cartofii, i-am taiat felii si i-am pus la fiert in apa cu sare, pana am considerat ca sunt fierti 85 %. Feliile de pulpa le-am fript pe gratar, dupa care le-am taiat...Citeste continuarea

Cheesecake copt

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Blat: Zdrobim biscuitii digestivi in robotul de bucatari sau ii punem intr-o punga si-i sfaramam cu un facalet sau cu un ciocan Adaugam untul topit si zaharul si amestecam cu mana pana...Citeste continuarea

Chiftelute de primavara

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Am curatat spanacul, l-am spalat si l-am pus la oparit in apa cu un praf de sare, apoi l-am scurs bine si l-am tocat. Ceapa, usturoiul si mararul le-am tocat marunt si am amestecat bine toate...Citeste continuarea

Cartofi noi cu ierburi

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Mai intai am spalat bine cartofii apoi i-am curatat. Intr-o tigaie incapatoare am pus uleiul si untul la incins. Apoi am pus cartofii si usturoiul zdrobit, am acoperit cu un capac si am lasat cam...Citeste continuarea

Chipsuri de cartofi

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Am spalat cartofii, i-am curatat si i-am taiat rondele cu ajutorul robotului.  Intr-o tigaie am pus ulei la incins la foc mare, am pus rondelele de cartofi in baia de ulei si le-am lasat...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei

Postat de: gabrielacuisine in Ciorbe

Curatam morcovii, telina, ceapa, ardeiul si pastarnacul, le tocam si le punem la fiert in cca 3 l de apa. Eu am pus pastarnacul intreg si apoi l-am scos din ciorba. Cand legumele sunt aproape...Citeste continuarea

Crema De Zahar Ars

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Bateti ouale (eu am batut ouale cu un tel dar puteti folosi un mixer electric) ca pentru omleta apoi adaugati zaharul si continuati sa mixati 1-2 minute. Adaugati laptele si mixati in...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor cu bere si...

Postat de: COSTEO in Porc

Ceafa de porc o condimentam bine,cu sare,piper,cimbru,condimente granulate,pe ambele parti,o lasam 10 minute.Ungem cu ulei o tava intinsa,asezam ceafa ,iar peste punem niste rondele de...Citeste continuarea

Cartofi noi cu verdețuri

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Cartofii se curăță ușor sub jet de apă rece cu un burete de sârmă. Între timp se încinge uleiul într-un vas adânc, indicat ar fi unul de fontă. Cartofii se...Citeste continuarea

Cozonac fara framantare - reteta...

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Pentru reusita cozonacului: in bucatarie trebuie sa fie cald, sa nu fie curent. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Nu se deschide usa cuptorului in primele 20 de minute. Faina...Citeste continuarea

Choux a' la creme

Postat de: dariadeea in Prajituri

Intr-o craticioara am pus la fiert apa,uleiul, un praf de sare si unul de zahar. Cand a inceput sa fiarba am pus toata faina(dintr-o data) si am amestecat repede cu o lingura de lemn pana se...Citeste continuarea

Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec

Postat de: sasha in Ciorbe

Curatam si spalam carnea si o ferbem in apa rece , se spumeaza. Legumele le curatam si le tocam in cuburi mici, pe care le calim in ulei vreo 2 minute, apoi il turnam in carnea care fierbe si a...Citeste continuarea

Ciorba de primavara

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba.Ceapa verde si patrunjelul,mararul si leusteanul se toaca marunt.Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde,se lasa sa dea cateva...Citeste continuarea

Cartofi noi, ca in Banat

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii spalam - am ales cartofi micuti si cat mai egali ca dimensiune - . Ii taiem in bucati egale. Pornim cuptorul la 200 grade. Ungem un vas de yena cu putin ulei...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de cartofi noi

Postat de: simona72 in Ciorbe

Curatam legumele, le spalam si le taiem ca pt ciorba. Untura de ratza o punem in oala in care facem ciorba si calim in ea legumele taiate pt 3-4 minute. Adaugam 2-3 cani de apa si lasam legumele...Citeste continuarea

Clatite cu ricotta si Nesquik

Postat de: caroline in Dulciuri

Incalzim cuptorul la 50 grade. Se amesteca faina impreuna cu drojdia uscata. Untul il topim la bainmarine sau in cuptorul cu microunde.Cind s-a topit il punem intr-un bol si il amestecam cu...Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar cu cartofi...

Postat de: Alina26 in Porc

Incingem cuptorul 200°,spalam cartofii ii punem la copt,aproape o ora.Cand s-au copt punem cartofii intr-un prosop curat si ii lasam 10 minute, sa se inmoaie coaja. Punem o tigaie grill la...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca cu carne de porc

Postat de: dariadeea in Ciorbe

Mai intai am spalat bine carnea si am portionat-o in bucati potrivite.(dupa preferinta).Am pus-o la fiert cu apa rece si un pic de sare intr-o oala cam de 4 litri. Am luat spuma ori de cate ori...Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de: susu in Ciorbe

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras si la sfarsit albitura. Adaugam niste apa si condimente. Cand au fiert legumele adaugam stevia taiata mai mare si orezul. Urmeaza borsul,...Citeste continuarea

Clatite Brasovene

Postat de: Luana in Dulciuri

Amestecam coaja de portocala si lamaie cu faina, apoi pe rand zaharul vanilat, cognacul si apa atat minerala cat si plata. Amestecam pana obtinem o compozitie nici prea subtire, nici prea groasa ....Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: Luana in Pui

Eu aveam un pui intreg, asa ca am pus doar copanele, aripioarele si jumatate din pieptul de pui. Se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins. Morcovul curatat il taiem rondele, la fel...Citeste continuarea

Crap aromatizat, la cuptor

Postat de: rhapsody in Crap / Caras

1. Preincalzim cuptorul la 200 °C. 2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul. 3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa. 4. Amestecam...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: nilgun in Prajituri

Cele 10 oua se bat ca pentru omleta , se adauga si cele 10 linguri de zahar si se bat in continuare. Se toarna laptele, esenta de vanilie , AMIDONUL SI zaharul vanilat.. se amesteca toate aceste...Citeste continuarea

Cartofi noi cu branza

Postat de: Bunica in Mancaruri de legume

Cartofii spalati si curatati i-am pus in tava. Usturoiul spalat,curatat si pisat cu sare l-am pus peste ei. Deasupra am turnat uleiul. Am sarat,piperat ,am pus apa pana la jumatatea lor...Citeste continuarea

Chec cu rabarbar si ciocolata

Postat de: postavaru in Dulciuri

Rabarbarul il curatam si il taiem bucatele. Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam apoi untul moale si vanilia si mixam pana devine cremos....Citeste continuarea

Cerb cu ciuperci, alune si rodie -...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Se amesteca romul cu coniac si 2 linguri de ulei . Cu acest amestec se maseaza bine bucata de carne ,se sareaza, se presara cu praful de ghimbir , apoi se tine la rece cateva ore . Intr-un...Citeste continuarea

Cozonac trandafir moldovenesc

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Drojdia o dizolvam cu putin lapte caldut, o adaugam in vasul cu faina cernuta, ouale batute cu un praf de sare, zahar si arome. Dupa ce am amestecat totul adaugam cate putin lapte apoi incepem sa...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de: Dya in Ciorbe

Spalam bine carnea, o taiem in cuburi mici si o punem la fiert in apa rece, avand grija ca de fiecare data sa adunam spuma formata. Intre timp, tocam sau/si feliem legumele ( telina , pastarnacul,...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...Citeste continuarea

Ciorba olteneasca de loboda

Postat de: Toamna07 in Ciorbe

Spalati loboda si rupeti-o in fasii. Puneti-o intr-o oala cu morcovii curatati si taiati marunt.Acoperiti-le cu apa si fierbeti-le 15 minute,apoi turnati borsul fiert separat.Adaugati usturoiul si...Citeste continuarea

Cartofi cu marar

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Cartofii noi se curata sub jet de apa rece cu ajutorul unei perii de sarma. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert ,se scurg de apa. Intr-o cratita se pune uleiul de masline ,se lasa...Citeste continuarea

Choux a la creme cu capsuni

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Ar fi ideal sa va apuce pofta dimineata ca sa aveti timp sa preparati crema si sa o lasati la rece minim 3 sau 4 ore bune, daca nu mai mult, sa aiba timp sa se lege. In acest fel o veti putea pune...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Steffy in Prajituri

O cana de zahar o caramelizam intr-o cratita medie, cu peretii inalti. Cand s-a topit zaharul, il intindem si tapetam peretii cratitei. Lasam sa se intareasca. Se separa ouale, se bat...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]